single
[1176]
134232

Gajser priznal: Imel sem srečo

Avtor: Kenny Jan
9. 8. 2021, 11.08

Tim Gajser je zmagovalec VN Latvije, potem ko je v prvi vožnji dosegel drugi čas, uspeh pa ponovil še v drugi vožnji. Je pa slovenski dirkač imel precej sreče, saj je Jeffrey Herlings v zadnjem krogu padel, kar pa je povsem pomešalo vrstni red na vrhu in Gajserju omogočilo tretjo zmago v letošnji sezoni.

”Moj cilj za danes je bil, da na obeh tekmah štartam solidno, kar bi mi omogočilo tudi dobro nadaljevanje,” je za uradne kanale tekmovanja MXGP sporočil Gajser. ”Dirkal sem dobro, kakšnih večjih napak nisem počel. Seveda je bila sreča na moji strani, potem ko je Herlings padel skorajda pred ciljno črto. Zelo sem srečen, lepo je iti na poletni odmor v vodstvu v skupnem seštevku. Trdo bom delal na tem, da popravim svoje napake, tako da komaj čakam VN Turčije.”  

Ta se bo odvila najprej 5. in nato še 8. septembra, na njegov 25. rojstni dan. Za Gajserja bo ta slab mesec dni pomemben tudi za to, da se umiri. ”Zadnje tedne sem na sebe polagal preveč pritiska. Pred VN Latvije sem si rekel zgolj to, da moram uživati. Ne želim še pogledovati proti naslovu, saj smo šele na začetku sezone, rad bi se osredotočil na vsako dirko posebej,” na trdnih tleh ostaja 24-letnik.

Foto: Sportida

Zadnje video vsebine

1

Allegri besnel po tekmi: ”In oni bi radi igrali za Juventus!” (VIDEO)...Več

2

Lotrič: Evropa nam bo prinesla veliko novih izkušenj (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Bo Olimpija eno izmed presenečenj letošnje ICEHL?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Olimpija v ICEHL...Več

2

Pred derbijem na ŠTV: Mulahusejnović je novi Džeko (video)...Več

3

Puškaša naj dobi … kuža!...Več