KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[1176]
183561

Gajser pred začetkom nove sezone: “Tudi letos želim postati prvak” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
8. 2. 2023, 15.21

Z marcem se začenja nova sezona motokrosa, v kateri bo naslov razreda MXGP branil slovenski šampion Tim Gajser. Petindvajsetletnik je v prejšnji sezoni osvojil svoj četrti naslov prvaka razreda MXGP, skupno že petega. Tudi v novi sezoni bo Makolčan vozil za ekipo HRC Honda, s katero je po koncu lanske podaljšal sodelovanje. Letos bi imel novega moštvenega kolega, saj je Mitcha Evansa zamenjal Španec Ruben Fernandez.

Tim Gajser, HRC Honda

Nova sezona se bo začela 12. marca z VN Argentine. Gajser bo poskušal osvojiti že svoj šesti naslov prvaka v devetih letih. Pred začetkom novega tekmovalnega leta je za uradno stran moštva dejal: “Jasno je, lani sem bil prvak in to bo moj cilj tudi letos. Vedno pravim, da nič ni tako dobro, da ne more biti boljše, zato se trudim izboljšati in delati na majhnih podrobnostih, da bi mi dale tisto malo prednosti.”

Nadaljeval je: “Izven sezone smo naredili številne spremembe pri motorju in vse so se zelo dobro obnesle, tako da sem zadovoljen. Prav tako sem zadovoljen s tem, kako so potekali treningi in zdaj le še gradimo na pripravi pred prvo dirko.”

Za zaključek je pohvalil tudi razpored dirk: “Zdi se, da je koledar dober, z nekaj zanimivimi dirkami in upam, da bom skozi leto videl veliko oboževalcev.”

Foto: HRC Honda

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Jeseničani gladko v finale alpske lige...Več

2

Murić po zadnji tekmi v EuroCupu: ”Težko rečem, kaj vse je bilo narobe, postalo je že smešno!” (VIDEO)...Več

3

Obetavni hrvaški organizator Cedevite Olimpije o vzornikih: “Odkar spremljam NBA je to Luka Dončić, tak košarkar se rodi enkrat na milijon let! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nekdanji dragulj Bayerna se spominja Der Klassikerja: ”Ljudje so samo zaradi te tekme kupovali sezonske vstopnice”...Več

2

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

3

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več