šport TV 1 logo
12:25
Genoa - Juventus Serie A
šport TV 2 logo
12:05
Sassuolo - Sampdoria Serie A
šport TV 3 logo
12:30
Brazilija - Švica Prijateljska tekma, ženske

Gajser pred uvodno dirko: Obožujem to progo in velike skoke

Avtor: Blaž Magdič

Dolge zimske priprave, dirke za preizkušanje forme in nastavitev motorja, vse to je že zgodovina. Najboljši motokrosisti sveta v Argentini končno začenjajo novo sezono MXGP! Tim Gajser je odlično razpoložen in se že veseli nedeljske dirke, ki jo boste lahko ekskluzivno spremljali na Šport TV.

Nekdanji svetovni prvak je pred odhodom v Argentino pred našim mikrofonom dejal, da so za njim najdaljše priprave v karieri, ki so prinesle veliko napredka. Uvodna dirka v Patagoniji bo zelo spektakularna, slovenski as s številko 243 pa je na tem prizorišču že blestel.

Navijačem je prek družbenega omrežja Facebook sporočil: “Zelo se veselim začetka sezone. Po dolgem zimskem premoru je končno čas za dirke, začenjamo v čudovitem okolju Patagonije. Preizkusne tekme pred sezono so bile dobre, zelo sem zadovoljen s celotnimi pripravami, počutim se odlično. Obožujem to progo, ki ima številne velike skoke in hitre odseke, zato že komaj čakam, da se sezona 2019 začne!”

Prav vse dirke sezone si boste lahko znova ekskluzivno ogledali na Šport TV. Prvo že v nedeljo ob 17. uri na našem prvem programu, med obema vožnjama pa vas čaka še izjemno zanimiv studijski program. Vabljeni v našo družbo, spet bomo GAJSIRALI skupaj!

 

Foto: HRC

Priporočamo še

1

Rdeče-rumena revolucija...Več

2

Je Napoli obsojen na postopen sestop v drugo jakostno skupino italijanske prvenstvene hierarhije?...Več

3

BLOG: Moštvo, ki postaja hudo močna celota!...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Iličić se je sredi tekme v solzah spominjal preminulega prijatelja...Več

2

VIDEO: Luka znova počel, kar je želel, trojni dvojček za zmago Dallasa...Več

3

VIDEO: Reprezentanta Dobovca izpeljala finto centrifuga...Več