šport TV 1 logo
14:30
Polfinale: Senegal - Tunizija Afriški pokal narodov
šport TV 2 logo
15:15
Cagliari - Lazio Serie A
šport TV 3 logo
15:45 DANES
Nova Zelandija - Španija Svetovno prvenstvo

Gajser pred uvodno dirko: Obožujem to progo in velike skoke

Avtor: Blaž Magdič
2. 3. 2019, 10.00

Dolge zimske priprave, dirke za preizkušanje forme in nastavitev motorja, vse to je že zgodovina. Najboljši motokrosisti sveta v Argentini končno začenjajo novo sezono MXGP! Tim Gajser je odlično razpoložen in se že veseli nedeljske dirke, ki jo boste lahko ekskluzivno spremljali na Šport TV.

Nekdanji svetovni prvak je pred odhodom v Argentino pred našim mikrofonom dejal, da so za njim najdaljše priprave v karieri, ki so prinesle veliko napredka. Uvodna dirka v Patagoniji bo zelo spektakularna, slovenski as s številko 243 pa je na tem prizorišču že blestel.

Navijačem je prek družbenega omrežja Facebook sporočil: “Zelo se veselim začetka sezone. Po dolgem zimskem premoru je končno čas za dirke, začenjamo v čudovitem okolju Patagonije. Preizkusne tekme pred sezono so bile dobre, zelo sem zadovoljen s celotnimi pripravami, počutim se odlično. Obožujem to progo, ki ima številne velike skoke in hitre odseke, zato že komaj čakam, da se sezona 2019 začne!”

Prav vse dirke sezone si boste lahko znova ekskluzivno ogledali na Šport TV. Prvo že v nedeljo ob 17. uri na našem prvem programu, med obema vožnjama pa vas čaka še izjemno zanimiv studijski program. Vabljeni v našo družbo, spet bomo GAJSIRALI skupaj!

 

Foto: HRC

Priporočamo še

1

Tim Gajser svoji Špeli naročil: Na Baliju moramo imeti tudi …...Več

2

VIDEO: Hokejska akademija je zadetek v polno!...Več

3

Na dan prišla fotografija projekta novega stadiona v Milanu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Kopitar: Informacije dobim morda dan ali uro pred drugimi...Več

2

VIDEO: Madagaskar poskrbel za najlepši gol...Več

3

VIDEO: Francoski selektor razjezil vratarja, a z menjavo zadel v polno...Več