pismo ikona
šport TV 1 logo
05:05
Bologna - Sassuolo Serie A
šport TV 2 logo
05:00
Udinese - Parma Serie A
šport TV 3 logo
05:00
Lille - Lens Ligue 1

Gajser podaljšal sodelovanje s Hondo

Avtor: Klemen Verlič
5. 10. 2020, 13.41

Pri Hondi so sporočili, da so podaljšali pogodbo s slovenskim šampionom v motokrosu Timom Gajserjem. Prav tako bo Hondin motocikel še naprej vozil Avstralec Mitchell Evans.

Tim Gajser s Hondo sodeluje že vse od leta 2015, potem ko je osvojil naslov v razredu MX2. Z njo je dvakrat postal prvak v elitnem razredu MXGP in je v njem tudi aktualni branilec naslova ter vodilni v skupnem seštevku letošnje sezone. Uspehi, ki jih je dosegel na Hondinem motociklu, so razlog, da se je 24-letnik odločil, da bo z moštvom še naprej sodeloval in z njim lovil tudi nove naslove svetovnega prvaka.

“Zelo sem zadovoljen, da smo se dogovorili za podaljšanje pogodbe. Z moštvom že več let uspešno sodelujem in mi je priraslo k srcu. Smo kot družina. Še naprej se bomo skupaj trudili in vsako leto ciljali na naslov prvaka. Verjamem, da je Honda prava ekipa zame, kar se je v preteklosti že pokazalo z več osvojenimi naslovi prvaka. Vesel sem, da smo svoje nadaljnje sodelovanje tudi uradno potrdil,” je o podaljšanju pogodbe dejal Gajser.

Tim Gajser bo na Hondinem motociklu v razredu MXGP dirkal že v nedeljo na VN Španije. Prenos preizkušnje si boste lahko ogledali na Š1!

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: V Sevnici z brazilsko dvojno peto “zmešali obrambo”...Več

2

VIDEO: V Eurocupu kot na rekreaciji, v nekaj sekundah dve zgrešeni polaganji...Več

3

Cairoli na vratolomno vožnjo vzel še varnostni količek (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Prebujenje izraelskega Zorra...Več

2

Brez milosti za vratarske klubske legende ali »bussines first«...Več

3

Preskov preskok...Več