single
[1176]
138357

Gajser po zmagi in pred Francijo: Hvala vam navijači za vso podporo

Avtor: Marko Premrl
5. 10. 2021, 07.40

Aktualni prvak razreda MXGP Tim Gajser se je na zadnji dirki z izjemno drugo predstavo ponovno vrnil na prvo mesto razpredelnice skupnega seštevka. Časa za počitek ne bo veliko, kajti že naslednji konec tedna karavano čaka preizkušnja v Franciji.

Timu Gajserju je super predstava uspela približno tri tedne po operativne posegu. Na Sardiniji se je boril z bolečinami, tokrat pa je šlo precej bolje, čeprav še vedno ni bil stoodstotno pripravljen. “Znova imam rdečo številko, to je celo več, kot sem upal. Hvala ekipi, ki me je podpirala, brez njih mi ne bi uspelo,” je takoj po dirki povedal Gajser.

V Nemčiji je bilo mogoče ob progi opaziti tudi slovenske zastave. “Poleg tega se moram zahvaliti še vsem navijačem, ki so me podpirali, tako ob progi, kot s pozitivnimi sporočili na socialnih omrežjih. Zdaj bi rad zadržal ta pozitiven trend in se dobro izkazal tudi v Franciji,” je še dodal Gajser.

Francoska proga v mestu Lacapelle-Mariva je debitant v koledarju MXGP. S prenosi bomo dogodek pospremili tudi na Šport TV. V nedeljo začnemo ob 12.00 z razredom MX2.

 

Foto: Sportida.com

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Na ŠPORT TV ta teden v ospredju predvsem ljubljanska moštva...Več

2

Kamerunec v Sežani: Morda bo pa Tabor kmalu velika ekipa (video)...Več

3

Ambiciozni načrti direktorja Cedevite Olimpije: ‘’Cilj je igranje v Evroligi!’’(VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Honda obiskala dom Gajserja in pripravila krajši dokumentarec...Več

2

Victor Osimhen: nov neapeljski vladar...Več

3

Kek utišal samozavestne Ruse: ”V Ljudskem vrtu ni favorita!”...Več