pismo ikona
šport TV 1 logo
03:00
Sassuolo - Cagliari Serie A
šport TV 2 logo
03:00
Valenciennes - Lorient Ligue 2
šport TV 3 logo
03:00
PSG - Reims Ligue 1

Gajser po kvalifikacijah: Zelo sem razočaran, a boril se bom do konca

Avtor: Blaž Magdič
8. 3. 2020, 08.31

Sobotne kvalifikacije na drugi dirki sezone svetovnega prvenstva v motokrosu so bile za slovenskega matadorja Tima Gajserja vse prej kot pozitivne. Aktualni svetoni prvak v razredu MXGP je prvi del opravil odlično, kazal je sijajne vožnje, a ga je v zaključku izdal motor in končal je na skromnem 33. mestu. Pred nedeljsko dirko napoveduje boj na vse ali nič.

Dirkač Honde je na prvi dirki sezone v Veliki Britaniji osvojil drugo mesto, čeprav so ga tudi na otoku v prvi vožnji načele težave. Imel je smolo in dvakrat padel, težave pa so se prenesle tudi v deželo tulipanov, čeprav evidentno kaže odlično formo.

Prek družbenega omrežja Facebook je navijačem sporočil: “Jasno je, da sem bil po kvalifikacijah zelo razočaran, sploh, ker sem večji del vodil in vozil odlično. Na motorju sem se počutil dobro, imel sem lepo prednost, a stvari so se obrnile. Zdaj bom moral na nedeljski dirki štartati z zunanjega dela, kar bo zelo zahtevno, saj je položaj od prvega ovinka zelo oddaljen. Še vedno pa je jasno, da se bom boril do konca in poskusil priti do velikega števila točk.”

Druga dirka sezone v nedeljo od 12. ure dalje na Š1. Prenos bomo obogatili tudi s studijsko oddajo 3,4 Šport. Vabljeni v našo družbo!

 

Foto: MXGP

 

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več