pismo ikona
šport TV 1 logo
03:00
Sassuolo - Cagliari Serie A
šport TV 2 logo
03:00
Valenciennes - Lorient Ligue 2
šport TV 3 logo
03:00
PSG - Reims Ligue 1

Gajser odkril, da proga na Nizozemskem ni med najljubšimi

Avtor: Blaž Magdič
7. 3. 2020, 10.21

Po turbolentnem uvodu v sezono svetovnega prvenstva v motokrosu se je karavana že preselila na drugo prizorišče. V Veliki Britaniji je imel svetovni prvak v razredu MXGP Tim Gajser uvodoma ogromno težav, prvo vožnjo je končal z dvema padcema, a je že v nadaljevanju pokazal mojstrstvo in skupno osvojil drugo mesto. Bo na Nizozemskem stopil še stopničko višje?

Slovenski zvezdnik je prek družbenega omrežja Facebook priznal, da mu proga v Valkenswaardu ni pisana na kožo, a za voljo tega si posebej ne beli glave.

“Matterley se je celostno gledano končal dobro. Malce sem razočaran le zaradi prve vožnje, naredil sem preveč napak, druga je bila veliko boljša. Zadovoljen sem s hitrostjo, ki jo uspem razviti, odlično deluje tudi nov model motorja. Veselim se dirke na Nizozemskem, čeprav proga ni med mojimi najljubšimi. Kljub vsemu sem v Valkenswaardu že pokazal nekaj odličnih voženj, upam, da mi jih uspe ponoviti,” je zapisal dirkač s številko 243.

Drugo dirko sezone si boste lahko ponovno ekskluzivno ogledali na Šport TV. Začenjamo v nedeljo ob 12. uri, po prvi dirki razreda MXGP tudi studio 3,4 Šport. Vabljeni v našo družbo!

 

Foto: MXGP

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več