KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[1176]
184851

Gajser naj bi se želel vrniti že na VN Trentina

Avtor: Urban Kolman
22. 2. 2023, 11.21

Slovenske ljubitelje motokrosa je pred dnevi razžalostila informacija, da si je Tim Gajser na mednarodnem prvenstvu v italijanskem Trentu zlomil nogo. Makolčan je v Italiji že v ponedeljek prestal operacijo, kjer so mu oskrbeli zlomljeno stegnenico. Operacija je bila uspešna in v primeru, da ne bo nobenih dodatnih težav, aktualni prvak MXGP načrtuje hitro vrnitev.

Kljub napovedim, da bo Gajser odsoten od dveh do devetih mesecev, je šestindvajsetletnik po poročanju italijanskih medijev prepričan, da se bo lahko vrnil že aprila. Iz bolnišnice naj bi se v Slovenijo vrnil v četrtek, nato bo začel rehabilitacijo.

Veliko vlogo v izjemno hitri rehabilitaciji bo igrala njegova odlična pripravljenost, ki je preprečila hujšo poškodbo. Petkratni prvak naj bi za vrnitev ciljal četrto destinacijo v sezoni VN Trentina, ki bo na sporedu od 15. do 16. aprila.

Odgovor, kdaj se bo vrnil, bomo izvedeli čez čas, medtem velja omeniti, da sta v zadnjih letih zlom stegnenice doživela Jorge Prado in Romain Febvre. Prado, ki se je poškodoval leta 2020, se je vrnil v roku dveh mesecev, medtem ko je Febvre istega leta bil odsoten pet mesecev.

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Matjaž Kek: Moti me obnašanje nekaterih in tega ne bom toleriral...Več

2

VIDEO: Olimpijina evropska sezona za pozabo, ki mora služiti kot opozorilo za naslednjo...Več

3

VIDEO: Dino Murić iz nemogočega položaja v zadnji sekundi Šenčurju priigral zmago nad Heliosom...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

2

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več

3

Podcast PLT: Slovenija na Euro!...Več