pismo ikona
šport TV 1 logo
03:30
Makedonija - Islandija IHF svetovno prvenstvo 2019
šport TV 2 logo
03:00
Japonska - Uzbekistan Azijski pokal
šport TV 3 logo
03:00
Valencia - Sporting Španski kraljevi pokal

Gajser: Garajte v sedanjosti, da bo lepša prihodnost!

Avtor: Blaž Magdič

Že smo obrnili nov list v življenjih, čas je za nove avanture v letu 2019. Pred vami in nami so številni novi izzivi, novega leta pa so se razveselili tudi številni vrhunski športniki. Zadnji dan starega leta je s čustveno objavo na družbenih omrežjih presenetil tudi Tim Gajser.

Eden najboljših motokrosistov na svetu, ki ga že nekaj sezon ekskluzivno spremljamo na Šport TV, je vselej iskren in preprost govornik. Tudi zaradi tega je nekdanji svetovni prvak tako priljubljen pri slovenskih in tujih ljubiteljih motošporta, svoj pogled na obrnjen list novega leta pa je predstavil v zapisu na Instagramu.

“Nihče ne more nazaj, da bi spremenil nekaj, kar se je že zgodilo. Zaradi tega je najbolj pomembno, da garate v sedanjosti, da si zagotovite čudovito prihodnost. Leto 2018 je bilo zame težko in naporno, a sem hvaležen, da so ob meni stali čudoviti ljudje. Veselim se izzivov v letu 2019, prišle bodo nove priložnosti. Pripravljen sem!”

Tudi mi upamo, da bo letošnje leto uspešno in predvsem zdravo za našega mojstra na motorju. Skupaj bomo zanj Gajsirali od marca, ko se začenja nova sezona MXGP!

 

Foto: Guliver/Getty Images

Priporočamo še

1

IHF 2019: Svetovno prvenstvo v rokometu le na ŠPORT TV...Več

2

So presežki Lionela Messija postali razvrednoteni?...Več

3

VIDEO: Francoski vratar uprizoril “Kariusa”...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Katanec pred prvo tekmo namignil, da “nima igračev”...Več

2

VIDEO: Luka plesal z volkovi in jim nasul 29 točk...Več

3

Birsa bo pri novem klubu siromašnejši za 200.000 evrov...Več