šport TV 1 logo
15:00
Primorska - Krka Liga Nova KBM
šport TV 2 logo
15:45
Napoli - Atalanta Serie A
šport TV 3 logo
15:00
Polfinale: Leinster - Toulouse Champions Cup

Gajser: Dirka v Trentinu je zame kot bi tekmoval doma

Avtor: Blaž Magdič
4. 4. 2019, 08.58

Prvi aprilski konec tedna prinaša eno najbolj zanimivih in razburljivih dirk v koledarju svetovnega prvenstva v motokrosu, še posebej za vse slovenske ljubitelje tega športa. Tim Gajser in konkurenca se bodo za točke borili v Italiji na VN Trentina, kjer bo znova mrgolelo slovenskih zastav.

Že tradicionalno se množica navijačev Tima Gajserja odpravi na dirko v Pietramurati, kjer rumena in rdeča barva zaznamujeta tako imenovani “slovenski ovinek”. Tudi glavni akter že komaj čaka prihajajočo dirko, ki je zanj skorajda domača.

“Veliko slovenskih navijačev bo na nedeljski dirki, zato sem zelo vznemirjen, saj je kot bi tekmoval doma. Vikendi v Trentinu so vselej naporni, a nič zato. Proga je zelo trda, tu je tudi veliko majhnih kamenčkov, zato je nujna previdnost. Moji spomini na to progo so odlični, še posebej na sekcijo, kjer običajno stojijo slovenski navijači. Izjemno je videti toliko ljudi oblečenih v rumeno in rdečo barvo, ki navijajo zame,” je za spletno stran Honde dejal nekdanji slovenski prvak.

Če se ne boste odpravili na prizorišče, navijajte za Tima Gajserja na Šport TV. Prva nedeljska dirka bo na sporedu ob 14. uri, druga pa tri ure kasneje. Vmes vas čaka še bogat studijski program, vabljeni v našo družbo!

 

Foto: Sportida.com

Priporočamo še

1

Da Juventinom ne bo treba več v cirkus …...Več

2

Moderni Ajax veliko dolguje Johanu Cruyffu...Več

3

Nejc Mravlja: Bo 100 milijonov dovolj za nakup Hazarda?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Anže Kopitar: “Zavedam se, da moram biti nosilec in vodja reprezentance” (video)...Več

2

Ivo Jan: Jan Muršak se je odločil, da ne bo zraven (video)...Več

3

VIDEO: Kraljevski dve minuti in dve epski mojstrovini Iličića...Več