pismo ikona
šport TV 1 logo
08:25 V ŽIVO
Grčija - ZDA Svetovno prvenstvo
šport TV 2 logo
08:30 DANES
Edmonton, Sprint, moški ITU World Triathlon Series
šport TV 3 logo
07:00
Italija - Norveška IIHF SP elitne divizije 2019

Gajser: Dirka v Trentinu je zame kot bi tekmoval doma

Avtor: Blaž Magdič
4. 4. 2019, 08.58

Prvi aprilski konec tedna prinaša eno najbolj zanimivih in razburljivih dirk v koledarju svetovnega prvenstva v motokrosu, še posebej za vse slovenske ljubitelje tega športa. Tim Gajser in konkurenca se bodo za točke borili v Italiji na VN Trentina, kjer bo znova mrgolelo slovenskih zastav.

Že tradicionalno se množica navijačev Tima Gajserja odpravi na dirko v Pietramurati, kjer rumena in rdeča barva zaznamujeta tako imenovani “slovenski ovinek”. Tudi glavni akter že komaj čaka prihajajočo dirko, ki je zanj skorajda domača.

“Veliko slovenskih navijačev bo na nedeljski dirki, zato sem zelo vznemirjen, saj je kot bi tekmoval doma. Vikendi v Trentinu so vselej naporni, a nič zato. Proga je zelo trda, tu je tudi veliko majhnih kamenčkov, zato je nujna previdnost. Moji spomini na to progo so odlični, še posebej na sekcijo, kjer običajno stojijo slovenski navijači. Izjemno je videti toliko ljudi oblečenih v rumeno in rdečo barvo, ki navijajo zame,” je za spletno stran Honde dejal nekdanji slovenski prvak.

Če se ne boste odpravili na prizorišče, navijajte za Tima Gajserja na Šport TV. Prva nedeljska dirka bo na sporedu ob 14. uri, druga pa tri ure kasneje. Vmes vas čaka še bogat studijski program, vabljeni v našo družbo!

 

Foto: Sportida.com

Priporočamo še

1

Tim Gajser svoji Špeli naročil: Na Baliju moramo imeti tudi …...Več

2

VIDEO: Hokejska akademija je zadetek v polno!...Več

3

Na dan prišla fotografija projekta novega stadiona v Milanu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Kopitar: Informacije dobim morda dan ali uro pred drugimi...Več

2

VIDEO: Madagaskar poskrbel za najlepši gol...Več

3

VIDEO: Francoski selektor razjezil vratarja, a z menjavo zadel v polno...Več