single
[4]
197067

Gaber Glavič tudi v prihodnji sezoni trener Jesenic

Avtor: Klemen Verlič
7. 7. 2023, 22.02

Po uspešni lanski sezoni, ko so železarji osvojili Alpsko ligo, je bil eden izmed ciljev kluba tudi podaljšanje pogodbe s trenerjem Gabrom Glavičem. Klub je danes sporočil, da je ta cilj tudi dosegel.

Nekdanji vratar Jesenic in slovenske reprezentance je po podpisu pogodbe za klubsko spletno stran povedal: “Vesel sem da bom lahko v domačem okolju nadaljeval z delom, ki me najbolj veseli. Želim si, da bi bila ekipa čim bolj podobna lanski, da bi ohranili dober karakter in zmagovalni duh. V takšnem okolju in s takšnimi fanti mi bo v ponos stati na klopi železarjev tudi v naslednji sezoni!”

Zadovoljstva ob podpisu pa ni skrival niti direktor Anže Pogačar: “V lanski sezoni je Gaber opravil odlično delo, ki je omogočilo kvalitetne predstave naše ekipe in osvojitev lige AHL. Načrt za prihajajočo sezono je delna pomladitev in dopolnitev ekipe z mladimi, dokazovanja željnimi igralci. Menim, da je za ekipo, ki bo zastopala barve našega kluba v novi sezoni Gaber odličen izbor in pravi profil trenerja, zato me veseli, da ostaja del naše zgodbe tudi v sezoni 2023/24.”

Foto: Sportida.com
Vir :STA

Zadnje video vsebine

1

Herlings kritičen do komisarjev: V takšnih razmerah je rumeno zastavico skoraj nemogoče videti (VIDEO)...Več

2

Matej R. Mavrič: “V Sloveniji imamo talentirane igralce in trenerje, dajmo jim priložnost” (VIDEO)...Več

3

Studio ŠTV: Leverkusen je najlepša nogometna zgodba letošnje sezone (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Na Lookmana bomo poslej gledali drugače...Več

2

“Včasih je težko ves čas oživljati ogenj” (VIDEO)...Več

3

Kultni klub se vrača med elito: Tja ga je popeljal “ameriški Julian Nagelsmann” (VIDEO)...Več