šport TV 1 logo
15:30
Juventus - Inter Serie A
šport TV 2 logo
15:30 DANES
Hangzhou, prvi dan Svetovno prvenstvo v kratkih bazenih
šport TV 3 logo
15:30
TV Shopping

FOTO: Superzvezdnik Dončić v prostem času spremlja Šport TV!

Avtor: Blaž Magdič

V ponedeljek zvečer ste lahko na Šport TV spremljali košarkarski obračun slovenskega prvenstva med Zlatorogom in ljubljansko Olimpijo. Zmaji so po odlični zadnji četrtini dobili tekmo z 84:77, obračun pa še zdaleč ni bil viden samo znotraj meja naše države. Lahko se pohvalimo, da smo imeli onstran Atlantika posebnega gledalca, srečanje si je namreč ogledal tudi Luka Dončić, kar je dokazal tudi z objavo na družbenih omrežjih. Očitno košarkarski zvezdnik še vedno stiska pesti za ljubljanski klub, konec koncev je Real prestopil prav iz Olimpije. Mi se posebnemu gledalcu zahvaljujemo, hkrati pa se priporočamo tudi v prihodnje.

Lahko se pohvalimo, da smo imeli onstran Atlantika posebnega gledalca, srečanje si je namreč ogledal tudi Luka Dončić, kar je dokazal tudi z objavo na družbenih omrežjih. Očitno košarkarski zvezdnik še vedno stiska pesti za ljubljanski klub, konec koncev je v Real prestopil prav iz Olimpije. Mi se posebnemu gledalcu zahvaljujemo, hkrati pa se priporočamo tudi v prihodnje.

Ne samo njemu, vsem ljubiteljem košarke in ostalih vrhunskih športnih vsebin, ki jih na prvi in edini slovenski športni televiziji še zdaleč ne manjka!

 

Foto: Instagram/Luka Dončić

Priporočamo še

1

Gregor Gajšek: Stopicanje na mestu...Več

2

MRAVLJA: River – Boca: finale z zvrhano mero »sramu« in visoke napetosti...Več

3

Luka Modrić: prefinjenost v službi kolektiva...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Dončić v slogu Jamesa ali Jordana – sam popeljal svoje do zmage...Več

2

VIDEO: VRTILJAK Dončić, Luka v obup spravljal obrambo Bostona...Več

3

VIDEO: 3 minute poezije, Dončić s 23 točkami razbil Čarovnike...Več