pismo ikona
šport TV 1 logo
00:15
Genoa - Lazio Serie A
šport TV 2 logo
01:00
Kilmarnock - Celtic Škotska liga
šport TV 3 logo
01:15
St. Etienne - PSG Ligue 1

FOTO: Superzvezdnik Dončić v prostem času spremlja Šport TV!

Avtor: Blaž Magdič

V ponedeljek zvečer ste lahko na Šport TV spremljali košarkarski obračun slovenskega prvenstva med Zlatorogom in ljubljansko Olimpijo. Zmaji so po odlični zadnji četrtini dobili tekmo z 84:77, obračun pa še zdaleč ni bil viden samo znotraj meja naše države. Lahko se pohvalimo, da smo imeli onstran Atlantika posebnega gledalca, srečanje si je namreč ogledal tudi Luka Dončić, kar je dokazal tudi z objavo na družbenih omrežjih. Očitno košarkarski zvezdnik še vedno stiska pesti za ljubljanski klub, konec koncev je Real prestopil prav iz Olimpije. Mi se posebnemu gledalcu zahvaljujemo, hkrati pa se priporočamo tudi v prihodnje.

Lahko se pohvalimo, da smo imeli onstran Atlantika posebnega gledalca, srečanje si je namreč ogledal tudi Luka Dončić, kar je dokazal tudi z objavo na družbenih omrežjih. Očitno košarkarski zvezdnik še vedno stiska pesti za ljubljanski klub, konec koncev je v Real prestopil prav iz Olimpije. Mi se posebnemu gledalcu zahvaljujemo, hkrati pa se priporočamo tudi v prihodnje.

Ne samo njemu, vsem ljubiteljem košarke in ostalih vrhunskih športnih vsebin, ki jih na prvi in edini slovenski športni televiziji še zdaleč ne manjka!

 

Foto: Instagram/Luka Dončić

Priporočamo še

1

BLOG: Poker, ki te lahko drago stane...Več

2

BLOG: Evropski pokali kmalu brez pravila zadetka v gosteh?...Več

3

Kako je Vinícius Júnior zavzel svoje mesto na belem dvoru?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Kopitar o Dončiću: Ne obnaša se kot devetnajstletnik...Več

2

POTEZA LETA: Vratarka ubranila, čeprav žoge sploh ni videla (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Huda poškodba Birse, ki si je zlomil kar dve kosti...Več