single
[2759]
132502
sport_tv_logo_navigation_mini.png

FOTO: Navijači ”popravili” vandaliziran grafit Marcusa Rashforda

Avtor: Kenny Jan
13. 7. 2021, 09.27

Razočaranje med angleškimi nogometnimi navdušenci je nepopisno. Po izpadu v polfinalu svetovnega prvenstva 2018 so 'trije levi' na letošnjem Euru 2020 klonili na zadnji stopnički, in to po enajstmetrovkah. Očitno bo preteklo še kar nekaj časa, preden se bo njihov znameniti napev 'It's coming home' (češ, da pokal prihaja domov) dejansko uresničil.

Na žalost pa so znova v ospredje stopili tisti najbolj zagreti navijači na otoku. Tekom turnirja smo se lahko kar dobro prepričali, da glede na žvižganje med nasprotnikovo himno in žaljenje tujih nogometašev in navijačev (predvsem na socialnih omrežjih) nimajo pretiranega spoštovanja.

Tokrat so storili še korak dlje in po porazu po enajstmetrovkah proti Italiji začeli blatiti svoje varovance. Eden izmed tarč je postal tudi Marcus Rashford, ki je poznan kot velik humanitarec, saj veliko denarja nameni revnim otrokom.

Po internetu so krožile fotografije njegovega oskrunjenega grafita. To je šlo veliko ljudem seveda v nos in zato so vandalom vrnili na ta način, da so grafit polepili s pozitivnimi sporočili ter na ta način dokazali, da se vsi Angleži ne obnašajo na enak način kot večina navijačev na Euru 2020.

Vir: Twitter/utdreport
Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: SŽ Olimpija na prvi domači tekmi točke predala Celovcu...Več

2

VIDEO: Kako ne začeti tekme? Predava Las Vegas...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

2

Union Berlin: Novi nemški vladar?...Več

3

Tekma med Muro in Olimpijo dobiva tretji polčas: Riera na družbenem omrežju odgovarja Čontali (FOTO, VIDEO)...Več