pismo ikona
šport TV 1 logo
01:05 V ŽIVO
Columbus - Montreal NHL
šport TV 2 logo
03:00
Japonska - Uzbekistan Azijski pokal
šport TV 3 logo
03:00
Valencia - Sporting Španski kraljevi pokal

FOTO: Crosbyjeva Newyorška izkušnja

Avtor: Luka Cotič

V noči na soboto si boste lahko ogledali nov neposredni prenos tekme lige NHL med ekipama Pittsburgh Penguins in Winnipeg Jets. Prenos se bo na našem prvem programu začel ob 1:00, med drugimi pa boste lahko spremljali tudi vragolije enega največjih zvezdnikov Sidneyja Crosbyja, ki je imel na zadnji tekmi zanimivo izkušnjo.

Pittsburgh je pred dvema dnevoma gostoval v New Yorku, Sidney Crosby pa je bil na tekmi v Madison Square Gardnu tarča glasnega navijača ekipe Rangers, ki jo je Pittsburgh premagal z izidom 7:2. Po koncu srečanja je Crosby omenjenemu navijaču podaril svojo palico, na katero je zapisal: “Dobro navijanje. Naslednjič bodi bolj prizanesljiv!” Po tekmi je kanadski zvezdnik dejal: “To je bila unikatna, Newyorška izkušnja. Ves sektor je podžgal, a ostal v mejah dobrega okusa. To se ne zgodi prav pogosto. Nasmejal me je, zato sem se mu zahvalil za trud.”

Navijaču New Yorka je ime Nick Lipeika, ki je po poklicu gasilec v Connecticutu. Sedel je tik ob ogradi, blizu klopi za kaznovane igralce. “Navdušen sem nad njegovo gesto. Ni težko sovražiti dobrih igralcev, ki dobro igrajo proti tvoji ekipi. Nikoli nisem bil njegov oboževalec, predvsem za to, ker je vedno dobro igral proti Rangerjem. Težko ga je imeti rad, a njegova gesta je bila vrhunska. Crosby je pravi ambasador hokeja, jaz pa sem imel srečo, da sem bil na pravi strani palice (smeh). Enkratna izkušnja,” je bil po dogodku navdušen 31-letni Nick Lipeika.

Foto: Guliver/Getty Images, Twitter

Priporočamo še

1

IHF 2019: Svetovno prvenstvo v rokometu le na ŠPORT TV...Več

2

So presežki Lionela Messija postali razvrednoteni?...Več

3

VIDEO: Francoski vratar uprizoril “Kariusa”...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Katanec pred prvo tekmo namignil, da “nima igračev”...Več

2

VIDEO: Luka plesal z volkovi in jim nasul 29 točk...Več

3

Birsa bo pri novem klubu siromašnejši za 200.000 evrov...Več