šport TV 1 logo
15:55 V ŽIVO
Nigerija - Sejšeli Kvalifikacije za afriški pokal narodov
šport TV 2 logo
16:55 V ŽIVO
Polfinale: Unics Kazan - Valencia, druga tekma Eurocup
šport TV 3 logo
16:30 DANES
New Jersey - Boston NHL

FOTO: Crosbyjeva Newyorška izkušnja

Avtor: Luka Cotič

V noči na soboto si boste lahko ogledali nov neposredni prenos tekme lige NHL med ekipama Pittsburgh Penguins in Winnipeg Jets. Prenos se bo na našem prvem programu začel ob 1:00, med drugimi pa boste lahko spremljali tudi vragolije enega največjih zvezdnikov Sidneyja Crosbyja, ki je imel na zadnji tekmi zanimivo izkušnjo.

Pittsburgh je pred dvema dnevoma gostoval v New Yorku, Sidney Crosby pa je bil na tekmi v Madison Square Gardnu tarča glasnega navijača ekipe Rangers, ki jo je Pittsburgh premagal z izidom 7:2. Po koncu srečanja je Crosby omenjenemu navijaču podaril svojo palico, na katero je zapisal: “Dobro navijanje. Naslednjič bodi bolj prizanesljiv!” Po tekmi je kanadski zvezdnik dejal: “To je bila unikatna, Newyorška izkušnja. Ves sektor je podžgal, a ostal v mejah dobrega okusa. To se ne zgodi prav pogosto. Nasmejal me je, zato sem se mu zahvalil za trud.”

Navijaču New Yorka je ime Nick Lipeika, ki je po poklicu gasilec v Connecticutu. Sedel je tik ob ogradi, blizu klopi za kaznovane igralce. “Navdušen sem nad njegovo gesto. Ni težko sovražiti dobrih igralcev, ki dobro igrajo proti tvoji ekipi. Nikoli nisem bil njegov oboževalec, predvsem za to, ker je vedno dobro igral proti Rangerjem. Težko ga je imeti rad, a njegova gesta je bila vrhunska. Crosby je pravi ambasador hokeja, jaz pa sem imel srečo, da sem bil na pravi strani palice (smeh). Enkratna izkušnja,” je bil po dogodku navdušen 31-letni Nick Lipeika.

Foto: Guliver/Getty Images, Twitter

Priporočamo še

1

Rdeče-rumena revolucija...Več

2

Je Napoli obsojen na postopen sestop v drugo jakostno skupino italijanske prvenstvene hierarhije?...Več

3

BLOG: Moštvo, ki postaja hudo močna celota!...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Iličić se je sredi tekme v solzah spominjal preminulega prijatelja...Več

2

VIDEO: Luka znova počel, kar je želel, trojni dvojček za zmago Dallasa...Več

3

VIDEO: Reprezentanta Dobovca izpeljala finto centrifuga...Več