single
[6]
123126

Finalni tekmi 17. aprila

Avtor: Kenny Jan
9. 4. 2021, 19.42

Odbojkarska zveza Slovenije je določila termine preostalih tekem finala državnega prvenstva za ženske in moške, prav tako pa tudi obračunov za tretje mesto. Prvi srečanji bosta 17. aprila, pred tem mora OZS pridobiti le še soglasja nacionalnih zvez za podaljšanje mednarodnih certifikatov tujim odbojkarjem.

Prvo finalno srečanje med Calcit Volleyjem in Novo KBM Branik po prekinitvi tekmovanj zaradi vladnih odlokov bo 17. aprila v Kamniku, morebitna četrta tekma bo 19. aprila v Mariboru, morebitna peta pa dva dni kasneje, 21. aprila, znova v Kamniku. Na dosedanjih dveh obračunih so obakrat s 3:2 slavile odbojkarice Calcit Volleyja, ki branijo naslov slovenskih prvakinj.

V soboto, 17. aprila, bo tudi druga tekma finala za moške med ACH Volleyjem Ljubljana in Merkur Mariborom. Na prvi tekmi v Mariboru so bili s 3:1 uspešnejši Ljubljančani, ki bodo drugo tekmo igrali na domačem parketu, tretjič pa se bosta ekipi srečali 20. aprila v štajerski prestolnici. Morebitna četrta tekma v Ljubljani bo 23. aprila, morebitna peta pa 25. aprila v Mariboru.

Druga in morebitna tretja tekma deklet za končno tretje mesto, za katerega se borita SIP Šempeter in Gen-I Volley, bosta odigrani med 15. in 19. aprilom, druga in morebitna tretja tekma malega finala za moške med Calcit Volleyjem in Salonitom Anhovo pa bosta na sporedu med 17. in 21. aprilom. Na prvih tekmah sta bila uspešnejša SIP Šempeter in Calcit Volley.

Odbojkarska zveza Slovenije je tudi že pridobila soglasje Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB) za podaljšanje mednarodnih certifikatov tujim odbojkarjem, ki nastopajo v slovenskem prvenstvu, soglasja za nastop pa morajo zdaj podati še nacionalne zveze.

Vir: STA
Foto: Sportida

Zadnje video vsebine

1

Gajser ekskluzivno za Šport TV: ”Občutek, ko imaš svojo progo, je fenomenalen” (VIDEO)...Več

2

Med množico Francozov po derbiju Ligue 1 pretep dveh italijanskih reprezentantov (VIDEO)...Več

3

Po enajstih letih črno-modra navijaška norija na ulicah Milana (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

“Inter do naslova? Seveda, če pa so pripeljali mene”...Več

2

Andrea, kaj ti je bilo tega treba?...Več

3

Marotta provocira Juventine: Komaj čakam, da pridem v Torino kot prvak...Več