single
[1176]
141265

Febvre: Naj zmaga najboljši (VIDEO)

Avtor: Gregor Kovačič
6. 11. 2021, 08.51

Francoski voznik Romain Febvre, ki drugo sezono vozi v barvah Kawasakija, ima od vodilne trojice MXGP razreda po "trojčku" dirk v Pietramurati največ razlogov za zadovoljstvo. Prvič v sezoni je namreč na svoj motor dobil številko rdeče barve. O troboju na zadnjih dveh dirkah v Mantovi, pa je Febvre povedal, da si želi, da bi naslov dobil najboljši med njimi.

O troboju na zadnjih dveh dirkah v Mantovi, pa je Febvre povedal, da si želi, da bi naslov dobil najboljši med njimi. S svojo sezono je super zadovoljen in si želi enakopravnega boja do konca, edina stvar za keatero mu je žal v letošnji sezoni, pa je poraz proti Jeffreyju Herlingsu na domači dirki za VN Francije, kjer je bil skorajda do konca tisti, ki je imel v rokah zmago.

Boj za naslov prvaka že dolgo ni bil tako zanimiv: pred zadnjima postajama sezone 2021 imajo skoraj povsem enako izhodišče trije dirkači. Branilec naslova Tim Gajser za vodilnim zaostaja le za točko. Prva od dveh dirk v Mantovi bo na sporedu v nedeljo, druga v sredo.

VIDEO: Pogovor Romainom Febvrejem 

Video is not available for your country.

VN Lombardije, v nedeljo, od 11.00 naprej, samo na programu Š1. Studijski program ob 13.00, gosta Sašo Kragelj in Matevž Irt. 

Video: ŠPORT TV

Zadnje video vsebine

1

Omić: Vrnil sem se v najlepšo dvorano (VIDEO)...Več

2

Neverjetna trojna obramba vratarja Regensburga! (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Sporna enajstmetrovka za zmago Bayerna...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Šimundža: Nisem nezamenljiv, v stilu mariborske šole si sam nalagam pritisk...Več

2

VIDEO: Šport TV, Olimpija in Mura v akciji “30 sekund ti lahko reši življenje”...Več

3

NAPOVED TEDNA: Začetek na ledu, konec v Celju...Več