single
[1176]
167658

Fantastična novica za navijače Tima Gajserja – prihodnji petek sprejem v Mariboru!

Avtor: Kenny Jan
18. 8. 2022, 13.28

V petek, 26. avgusta 2022, bo na Trgu svobode v Mariboru potekal sprejem petkratnega svetovnega motokros prvaka Tima Gajserja z začetkom ob 18. uri. Še pred srečanjem z navijači in ljubitelji motokrosa Gajserja ta konec tedna čaka predzadnja preizkušnja sezone. Gostil jo bo francoski St Jean d'Angely. Na Veliki nagradi Charente Maritime bo v razredu MX2 nastopil tudi Jan Pancar.

Tim Gajser, HRC Honda

S pametno vožnjo na VN Finske si je Tim Gajser zagotovil že svoj peti naslov svetovnega prvaka v motokrosu in četrtega v elitnem razredu MXGP. Zmago v skupnem seštevku je slovenski šampion tokrat ujel že pred zadnjima dvema dirkama sezone.

Slovenski velemojster po številu naslovov najboljšega na svetu sedaj zaostaja le še za trojico nekdanjih izvrstnih tekmovalcev – Joëlom Robertom, Antoniem Cairolijem in Stefanom Evertsom.

Kot zelo uspešen slovenski športnik si Gajser definitivno zasluži velik sprejem, ki ga bo tudi dobil. Po nedeljski preizkušnji na progi na progi Puy de Poursay, na kateri bo nosil zlato številko, bo prihodnji petek v štajerski prestolnici lahko zasluženo užival ob podpori domačih navijačev.

VN Charente Maritime, v nedeljo, od 13. ure dalje, samo na Š1!

Foto: HRC Honda

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: SŽ Olimpija na prvi domači tekmi točke predala Celovcu...Več

2

VIDEO: Kako ne začeti tekme? Predava Las Vegas...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

2

Union Berlin: Novi nemški vladar?...Več

3

Tekma med Muro in Olimpijo dobiva tretji polčas: Riera na družbenem omrežju odgovarja Čontali (FOTO, VIDEO)...Več