single
[2]
176962

Epski govor selektorja Savdske Arabije, ki je navdihnil senzacijo proti Argentini: Boste Messija prosili za selfija, ali ga boste pokrivali!? (VIDEO)

Avtor: Klemen Verlič
25. 11. 2022, 11.10

V soboto nogometaše Savdske Arabije čaka druga tekma svetovnega prvenstva v Katarju. Pomerili se bodo proti Poljski. V svetu nogometa pa še vedno odmeva njihov senzacionalni preobrat proti Argentini.

Po zaostanku v prvem polčasu, v katerem je Argentina povsem dominirala, so Savdijci v drugem polčasu prikazali povsem drugačno predstavo in izid obrnili v svojo prid. eden od glavnih razlogov za prerojeno igro Arabcev, ki jim pred začetkom nihče ni pripisoval možnosti za zmago nad enim od glavnih favoritov mundiala, pa je zagotovo govor njihovega selektorja Herveja Renarda.

Ta je v zadnjih dneh celo pricurljal v javnost. V zelo energičnem govoru Francoz s pomočjo prevajalca svojim varovancem med drugim očita premalo agresivnosti pri pokrivanju tekmeca, premalo želje po preobratu, z njihove strani pa je želel več energije in zbranosti. Zagotovo lahko rečemo, da je to v drugem delu tudi dobil. Njegov govor (v angleščini) pa si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

VIDEO: Govor Herveja Renarda, ki je navdihnil preobrat proti Argentini

Foto, video: YouTube

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Neymarjev dvojnik preslepil varnostnike...Več

2

Zadnja ekipa Alpske lige namučila Železarje, ki v Podmežakli ostajajo neporaženi (VIDEO)...Več

3

Golemac: “Pričakujemo težko tekmo, toda moramo iti na zmago!” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nova polomija sodnika in VAR-a: Portugalska enajstmetrovka v nasprotju s pravili? (FOTO)...Več

2

Ronaldo še zadnjič udaril po Unitedu: Izdal novo uro s podobo gola, ki ga je dosegel proti rdečim vragom (FOTO)...Več

3

Théo Hernández: v bratovem imenu...Več