šport TV 1 logo
12:25 V ŽIVO
Lazio - Udinese Serie A
šport TV 2 logo
12:55 V ŽIVO
Lyon - Reims Ligue 1
šport TV 3 logo
13:00
Gorica - Lokomotiva Hrvaška liga

El Shaarawy čaka na januar

Avtor: Kenny Jan
20. 11. 2020, 11.13

Italijanski reprezentant Stephan El Shaarawy je obvestil javnost, da bo ostal v Rimu in individualno treniral do januarja, ko bo poskušal najti nov klub.

Napadalec egipčanskih korenin je zastopal barve Italije na zadnji reprezentančni akciji, zelo rad pa bi se iz kitajskega Shanghai Shenhua vrnil v Serie A.

‘Več kot dva meseca sem preživel v Rimu, kjer sem treniral individualno. Zaradi pandemije se namreč nisem mogel vrniti nazaj na Kitajsko,” je 28-letnik zapisal na instagramu.

”Imel sem srečo, da sem lahko treniral z dvema izvrstnima strokovnjakoma Claudiem Donatellijem in Marcom Ferrellijem. Obema sem zelo hvaležen, saj sem pod njunim vodstvom ohranil fizično pripravljenost.”

Nekdanji član Genoe, Milana in Rome trdi, da je med čakanjem zelo pomembno, da se nikoli ne zaustaviš. ”Vsak dan sem garal in tako bom nadaljeval do januarja. Znašel sem se v situaciji, ki je še nikoli prej nisem izkusil. Prepričan sem, da se morajo cilji ustvarjati dan za dnem, tako si tudi ustvarjaš določen življenjski slog. S svojim trudom in predanostjo sem uspel doseči tisto, kar sem si zadal, in uživam v večerih, zaradi katerih je vredno živeti in igrati nogomet, navkljub vsem težavam, ki nas v tem trenutku obkrožajo.

Foto: Getty Images

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Rupnik znova uprizoril Messija...Več

2

Pozabite “panenko”: To je čudežna 11-metrovka, ki bi šokirala vse vratarje sveta (VIDEO)...Več

3

Bohar in Jurčević z Osijekom zrušila Dinamo in potrdila visoke apetite (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Narobe svet: Če bo Pirlo zmagoval, bo bonuse prejemal tudi Sarri...Več

2

Je Tottenham dokončno stopil na šampionsko pot?...Več

3

Gajser: Ogromno bo še treba osvojiti, a živim svoje sanje...Več