single
[2]
113081

El Shaarawy čaka na januar

Avtor: Kenny Jan
20. 11. 2020, 11.13

Italijanski reprezentant Stephan El Shaarawy je obvestil javnost, da bo ostal v Rimu in individualno treniral do januarja, ko bo poskušal najti nov klub.

Napadalec egipčanskih korenin je zastopal barve Italije na zadnji reprezentančni akciji, zelo rad pa bi se iz kitajskega Shanghai Shenhua vrnil v Serie A.

‘Več kot dva meseca sem preživel v Rimu, kjer sem treniral individualno. Zaradi pandemije se namreč nisem mogel vrniti nazaj na Kitajsko,” je 28-letnik zapisal na instagramu.

”Imel sem srečo, da sem lahko treniral z dvema izvrstnima strokovnjakoma Claudiem Donatellijem in Marcom Ferrellijem. Obema sem zelo hvaležen, saj sem pod njunim vodstvom ohranil fizično pripravljenost.”

Nekdanji član Genoe, Milana in Rome trdi, da je med čakanjem zelo pomembno, da se nikoli ne zaustaviš. ”Vsak dan sem garal in tako bom nadaljeval do januarja. Znašel sem se v situaciji, ki je še nikoli prej nisem izkusil. Prepričan sem, da se morajo cilji ustvarjati dan za dnem, tako si tudi ustvarjaš določen življenjski slog. S svojim trudom in predanostjo sem uspel doseči tisto, kar sem si zadal, in uživam v večerih, zaradi katerih je vredno živeti in igrati nogomet, navkljub vsem težavam, ki nas v tem trenutku obkrožajo.

Foto: Getty Images

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO:”Mož v pižami”- senzacija Eura 2016...Več

2

VIDEO: Zadnja priložnost za Löwa...Več

3

Ronaldo na novinarski konferenci presenetil s svojo potezo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Gajser: Ni enostavno postati prvak, še težje pa je naslov ubraniti...Več

2

NA DANAŠNJI DAN: Krstna tekma Slovenije na velikih tekmovanjih (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Drago Kos o pristojnostih sistema VAR...Več