single
[2]
139831

El Nacional: Messi v sporu s soigralcem, PSG že prosil, da ga proda

Avtor: Klemen Verlič
22. 10. 2021, 17.01

Po poročanju francoskih medijev v zvezdniški zasedbi PSG-ja prihaja do novih sprtij. Tokrat naj bi si v lase skočila Lionel Messi in Mauro Icardi. Messi pa naj bi upravi kluba celo že razkril željo po prodaji rojaka v drug klub.

Potem ko je po dolgoletnem igranju za Barcelono Messi poleti prestopil v francosko prestolnico, v kateri je podpisal dvoletno pogodbo, se Argentinec počasi navaja na novo okolje. V ligi prvakov je Messi za PSG dosegel že tri zadetke, medtem ko na svojega prvega v Ligue 1 še čaka.

V francoske medije pa je zdaj prispela informacija o slabih odnosih šestkratnega dobitnika zlate žoge z rojakom Maurom Icardijem. Spor med Argentincema pa naj bi že pošteno razdvojil slačilnico s številnimi zvezdniki.

Odnos med Messijem in Icardijem sicer že dlje časa velja za nestabilnega. Nekdanji kapetan Interja naj bi bil namreč prepričan, da je prav Messi razlog, da že tri leta ni prejel vpoklica v argentinsko reprezentanco. Prihod kapetana zadnjih zmagovalcev Cope Americe naj bi tako pošteno premešal hierarhijo v klubu. PSG pa po informacijah El Nacionala po njegovi želji že išče naslednjo destinacijo za Icardija. Kot najverjetnejša možnost se kaže menjava z Barcelono za usluge Messijevega tesnega prijatelja Sergia Aguera.

Foto: Imago Sport via Guliver

Zadnje video vsebine

1

Omić: Vrnil sem se v najlepšo dvorano (VIDEO)...Več

2

Neverjetna trojna obramba vratarja Regensburga! (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Sporna enajstmetrovka za zmago Bayerna...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Šimundža: Nisem nezamenljiv, v stilu mariborske šole si sam nalagam pritisk...Več

2

VIDEO: Šport TV, Olimpija in Mura v akciji “30 sekund ti lahko reši življenje”...Več

3

NAPOVED TEDNA: Začetek na ledu, konec v Celju...Več