Ekipa Torina ni pripotovala na Olimpico

Avtor: Kenny Jan
2. 3. 2021, 18.59

Domača zasedba Lazia in sodniška ekipa sta normalno prispeli na Stadio Olimpico, dom sinjemodrih in prizorišče uvodne tekme 25. kroga Serie A, na obračun pa ni pripotovalo gostujoče moštvo Torina. Italijanska nogometna zveza in vodstvo tekmovanja že pred tekmo nista našla skupne besede, kaj narediti, ker so se v ekipi ''Granate'' pojavile okužbe s koronavirusom.

Tekma bi se morala začeti ob 18.30, kot kaže pa bo prestavljena na kasnejši termin.

Nogometna ekipa Torina v Rim sploh ni odpotovala, saj ji je lokalna zdravstvena organizacija svetovala, naj niti ne razmišlja o odhodu, kaj šele o igranju tekme. Znotraj ekipe naj bi bilo namreč kar 10 ljudi okuženih z virusom Covid-19.

Varovanci Davideja Nicole so že prestavili eno tekmo, in sicer obračun prejšnjega kroga proti Sassuolu. Očitno jih v prihodnosti čaka natrpan urnik.

Po tekmi Juventus – Napoli smo dobili še en podoben primer. V 4. krogu najmočnejšega italijanskega nogometnega prvenstva so se pri Neapeljčanih odločili, da se ne bodo odpravili na gostovanje v Torino. Sprva so ”bianconeri” tekmo dobili za ”zeleno mizo”, a so se pri Napoliju uspešno pritožili in izsilili, da se je tekma prestavila na kasnejši termin.

Zanimivo bo videti, ali se bo odigral jutrišnji Derby della Lanterna, mestni obračun med Genoo Mihe Zajca in Sampdorio. Namreč, okužbe so se pojavile tudi pri slednji.

Foto: Getty Images

 

Zadnje video vsebine

1

Hokejska čarovnija v režiji jeseniškega bisera (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Gajser v Italiji za las ušel grdemu padcu...Več

3

VIDEO: Nor zaključek El Clasica pripadel Realu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

FOTO: Iličić na treningu s pozlačenimi kramponi...Več

2

Tim Gajser vse bližje dokončanju svoje nove proge (VIDEO)...Več

3

“S takšnim pristopom bi še danes igrali v Ligi prvakov”...Več