single
[2759]
128781
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Donnarumma: ”Verjamemo, da je to začetek nečesa velikega!”

Avtor: Rene Vidmar
14. 6. 2021, 14.04

Gianluigi Donnarumma je po prvi tekmi, ki jo je Italija odigrala v petek, navdušen nad predstavo reprezentančnih soigralcev. A ob tem opozarja, da bodo ''Azzurri'' morali biti še toliko bolj osredotočeni že na naslednji tekmi proti Švici.

22-letni vratar Milana je v petek odigral svojo 27. tekmo za italijansko reprezentanco in mrežo ponovno ohranil nedotaknjeno. To je bila že sedma zaporedna tekma na kateri 22-letnik iz Castellammare di Stabie ni prejel zadetka. Po obračunu ni skoparil s pohvalami na račun svojih soigralcev.

Mladi čuvaj mreže je ob tem opozarjal, da morajo ”Azzurri” ostati trdno na tleh. Zaradi zmaga nad Turčijo jih ne sme zajeti evforija, še naprej se morajo dobro pripravljati na tekme, ki sledijo. ”Prvenstvo je vselej dobro začeti zmagovito,” je Donnarumma dejal za UEFO. ”Odigrali smo odlično tekmo. Ostati moramo trdno na tleh in še naprej dobro trenirati.”

Dotaknil se je tudi vzdušja na stadionu, ki smo ga v zadnjem obdobju močno pogrešali. ”V Rimi je bila čudovita atmosfera. Zelo smo pogrešali naklonjenost navijačev.”

Za konec je pokomentiral še pričakovanja, ki jih Italija goji na prvenstvu. Domača javnost ima letos ponovno velike apetite. ”Verjamemo, da je to šele začetek nečesa velikega. Veliko nam pomeni, da lahko zastopamo italijanski dres. Igranje za reprezentanco nas navdaja s ponosom in s takšnimi predstavami, kot je bila tista proti Turčiji, jo bomo poizkušali počastiti vse do konca prvenstva.”

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Livaja uprizoril pravo mojstrovino – vratarja premagal iz mrtvega kota!...Več

2

VIDEO: Popravilo sklopke za ekspresno vrnitev Gajserja na progo...Več

3

Bratski dvoboj na derbiju drugega kola PLT (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Skoraj neverjetno: Luka Dončić na naslovnici igre NBA 2K22!...Več

2

VIDEO: VAR prihaja v Prvo ligo Telemach...Več

3

Pestro poletje na ŠPORT TV...Več