single
[3194]
181673

Domžalčani pred snegom zbežali na Hrvaško: Dovolj bo časa, da se še bolje povežemo

Avtor: Blaž Magdič
18. 1. 2023, 13.35

Mesec dni nas loči od nadaljevanja slovenskega nogometnega prvenstva. V Prvi Ligi Telemach zaenkrat najbolje kaže Olimpiji, Domžalčani, sicer sosedje iz ljubljanske kotline, imajo sedemnajst točk manj od zmajev in so na petem mestu.

Četa Simona Rožmana se je tako kot večina prvoligašev odločila, da bo del zimskih priprav opravila na tujem. Za razliko od nekaterih drugih klubov ne bodo potovali v Turčijo, ampak bodo trenirali precej bližje. V ponedeljek so se preselili na prvi trening kamp v Umag, kjer bodo ostali do sobote. Drugič se bodo k našim južnim sosedom vrnili 30. januarja.

“Odšli smo v idealnem trenutku! Vreme nam je doslej šlo na roko, zdaj pa vidimo, da je zima končno pokazala zobe. Zasnežene Domžale smo zamenjali za malce bolj topli Umag, kjer bomo vadili na naravni površini. To je zelo dobrodošla sprememba, saj stopamo v tretji pripravljalni teden. V hotelu bo obenem več kot dovolj časa, da se še bolje povežemo, opravimo analize zadnjih in prihajajočih tekem ter saniramo vse lažje poškodbe. Obdobja, ki je pred nami se veselimo,” je za klubsko spletno stran povedal trener Rožman. Slednji je v drugi polovici preteklega tedna manjkal zaradi bolezni.

V prvi fazi bodo rumeni v Umagu opravili osem treningov, odigrali pa bodo tudi dve prijateljski tekmi. Že danes (sreda) se bodo pomerili z madžarskim prvoligašem MOL Fehervarjem, v petek pa bo njihov tekmec še srbska FK Kolubara.

Prva Liga Telemach od februarja na Šport TV.

 

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Trener Olimpije po remiju s Koprom: “Nisem zadovoljen, jasno je, da smo si zaslužili zmago” (VIDEO)...Več

2

Zoran Zeljković točko v Ljubljani sprejel odprtih rok: “Preveč smo trpeli, da bi lahko zmagali” (VIDEO)...Več

3

Tim Gajser za ŠTV: “Komaj čakam Pokal Narodov, saj smo vsi trije dirkači v odlični formi” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Koper v Ljudskem vrtu Mariboru zadal tretji zaporedni prvenstveni poraz (VIDEO)...Več

2

Koliko jih bo Šeško moral zabiti, če želi postati najboljši slovenski bundesligaški strelec vseh časov?...Več

3

Studio Šport TV: “Primer Rogaška? Nekdo bo moral prevzeti odgovornost!” (VIDEO)...Več