single
[3194]
181673

Domžalčani pred snegom zbežali na Hrvaško: Dovolj bo časa, da se še bolje povežemo

Avtor: Blaž Magdič
18. 1. 2023, 13.35

Mesec dni nas loči od nadaljevanja slovenskega nogometnega prvenstva. V Prvi Ligi Telemach zaenkrat najbolje kaže Olimpiji, Domžalčani, sicer sosedje iz ljubljanske kotline, imajo sedemnajst točk manj od zmajev in so na petem mestu.

Četa Simona Rožmana se je tako kot večina prvoligašev odločila, da bo del zimskih priprav opravila na tujem. Za razliko od nekaterih drugih klubov ne bodo potovali v Turčijo, ampak bodo trenirali precej bližje. V ponedeljek so se preselili na prvi trening kamp v Umag, kjer bodo ostali do sobote. Drugič se bodo k našim južnim sosedom vrnili 30. januarja.

“Odšli smo v idealnem trenutku! Vreme nam je doslej šlo na roko, zdaj pa vidimo, da je zima končno pokazala zobe. Zasnežene Domžale smo zamenjali za malce bolj topli Umag, kjer bomo vadili na naravni površini. To je zelo dobrodošla sprememba, saj stopamo v tretji pripravljalni teden. V hotelu bo obenem več kot dovolj časa, da se še bolje povežemo, opravimo analize zadnjih in prihajajočih tekem ter saniramo vse lažje poškodbe. Obdobja, ki je pred nami se veselimo,” je za klubsko spletno stran povedal trener Rožman. Slednji je v drugi polovici preteklega tedna manjkal zaradi bolezni.

V prvi fazi bodo rumeni v Umagu opravili osem treningov, odigrali pa bodo tudi dve prijateljski tekmi. Že danes (sreda) se bodo pomerili z madžarskim prvoligašem MOL Fehervarjem, v petek pa bo njihov tekmec še srbska FK Kolubara.

Prva Liga Telemach od februarja na Šport TV.

 

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Hrvaški ostrostrelec z evrogolom Stuttgartu pred nosom ukradel zmago...Več

2

Bayern v hudih težavah? Umaknite se, prihaja kapetan s torpedom v nogah (VIDEO)...Več

3

VIDEO: “Ajdovski Messi” na futsal debiju dosegel gol s peto, s podplatom pa dvignil publiko na noge...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Odprta knjiga Juventusovih skrbi...Več

2

Nov vlagatelj, novi sponzorji, novi igralci, a stari cilji in želje...Več

3

Najboljši strelec lige Nova KBM Bilić: “Osebna statistika ni pomembna, če ekipa ne zmaguje”...Več