single
[2,3194]
166118

Domžalčani hitro našli zamenjavo za Žiniča

Avtor: Rene Vidmar
2. 8. 2022, 19.25

Potem ko je Andraž Žinič pred dnevi iz Domžal prestopil k Mariboru, so rumeni nastalo vrzel na desni strani obrambe zakrpali z Mirkom Mutavčićem. Kot so sporočili iz domžalskega kluba, je 21-letnik podpisal dvoletno pogodbo.

“V novo okolje prihajam zelo motiviran. Prve treninge sem z ekipo že opravil, spoznal soigralce, strokovni štab. Veliko jih poznam že od prej tudi iz mlajših reprezentanc. Z glavnim trenerjem sva že sodelovala v Mariboru. Simon mi je namreč ponudil priložnost za igranje v članskem moštvu, debitantske nastope, ki mi bodo za vedno ostali v spominu,” je povedal Mutavčić in dodal, da bo treba najprej popraviti vtis s prvih tekem. “Zmoremo več in prepričan sem, da bo pogled na lestvico kmalu bistveno lepši,” je dodal.

Mutavčić je prve nogometne korake storil v mlajših selekcijah Gorice. Pri 15 letih se je preselil v Maribor, kjer je po nastopanju za kadete in mladince prvoligaški debi dočakal v lanski sezoni. Na Štajerskem je nastopil na 16 tekmah prve lige, en dvoboj je odigral tudi v kvalifikacijah za konferenčno ligo. V preteklosti je nekdanji mladi slovenski reprezentant kot posojen nogometaš branil tudi barve Primorja.

“Obrambne položaje želimo imeti ustrezno pokrite, zato smo po prestopu Žiniča v Maribor nemudoma ukrepali. Mitji Ileniču bo v prihodnje konkuriral Mutavčić, mladi nogometaš, ki k nam prihaja ravno iz Maribora. Za seboj ima v celoti opravljene poletne priprave, okolje dobro pozna, moram pa povedati, da prestopa nista povezana, smo pa z Mariborom še enkrat več odlično sodelovali,” pa je povedal športni direktor Domžal Senijad Ibričić.

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

Golemac: Kljub odhodu Blažiča ne bi smelo biti težav (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Iloski se ne ustavlja, njegova strelska statistika že pri številki 19!...Več

3

Velikonja poskrbel, da bodo pri Olimpiji spet jedli krofe (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser je novi svetovni prvak! (VIDEO)...Več

2

Jan Pancar: Motokros je na Finskem veliko bolj razvit, kot misli večina...Več

3

Srebrnič ima protistrup za Olimpijo, sliši na ime sodnikov podaljšek...Več