KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[2085]
102282

Đoković pomaga tudi bolnišnici v Kruševcu

Avtor: Marko Premrl
21. 5. 2020, 13.57

Najboljši srbski teniški igralec Novak Đoković je bolnišnici v Kruševcu izročil pet ventilatorjev in prav toliko monitorjev v boju proti novemu koronavirusu. Fundacija trenutno prvega igralca na svetu je drugim zdravstvenim ustanovam v Srbiji že pred časom donirala milijon evrov, enak znesek je namenila tudi bolnišnici v Bergamu.

“Solidarnost in odgovornost sta najbolj pomembni v boju proti koronavirusu,” je na Twitterju sporočila fundacija Novaka Đokovića, srbski teniški zvezdnik pa je pri tem pripisal: “Skupaj smo močnejši.”

Dvaintridesetletni Đoković, sicer 17-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam, je skupaj s svojo soprogo Jeleno v času epidemije bolnišnicam v domovini in tujini priskrbel izdatna denarna sredstva in potrebno zdravniško opremo v boju zoper pandemijo novega koronavirusa.

 

Foto: Šport TV
VIR: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Jeseničani gladko v finale alpske lige...Več

2

Murić po zadnji tekmi v EuroCupu: ”Težko rečem, kaj vse je bilo narobe, postalo je že smešno!” (VIDEO)...Več

3

Obetavni hrvaški organizator Cedevite Olimpije o vzornikih: “Odkar spremljam NBA je to Luka Dončić, tak košarkar se rodi enkrat na milijon let! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nekdanji dragulj Bayerna se spominja Der Klassikerja: ”Ljudje so samo zaradi te tekme kupovali sezonske vstopnice”...Več

2

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

3

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več