single
[1176]
186319

Dobra novica: Tim Gajser že trenira! (FOTO)

Avtor: Kenny Jan
8. 3. 2023, 18.49

Slovenski motokrosist Tim Gajser je pred kratkim uspešno prestal operacijo po zlomu stegnenice na desni nogi. "Operacija je bila uspešna, zato se okrevanje lahko začne," je petkratni svetovni prvak v motokrosu takrat zapisal v objavi na Instagramu. In okrevanje se je dejansko pričelo, vsaj tako lahko sklepamo po objavi na družbenem omrežju Facebook.

Štirikratni svetovni prvak v elitnem razredu MXGP se je poškodoval ob padcu na pripravljalni tekmi pred začetkom sezone svetovnega prvenstva na dirki italijanskega prvenstva v Pietramurati v Trentinu. Med skokom se je njegov motor nagnil na levo, Gajser pa je z nogama udaril ob tla. Progo je zapustil v reševalnem vozilu, po pregledu v bolnišnici so zdravniki ugotovili, da ima zlomljeno stegnenico.

Za zdaj še ni znano, kdaj se bo lahko motokrosist iz Makol vrnil na tekmovalne steze. Sam je dejal, da bi rad poškodbo stoodstotno saniral in da ne bo hitel. Dobra novica je ta, da je Gajser že pričel z rehabilitacijo. Fotografijo Gajserjevega prvega treninga je najprej objavil individualni trener Boštjan Renko, slovenski šampion pa jo je za svoje oboževalce tudi delil.

Nova sezona se ta vikend žal pričenja brez Gajserja, vendar vseeno vas vabimo na programe prve slovenske športne televizije, v nedeljo, od 16. ure dalje, ko se bo za prvi dober rezultat boril Jan Pancar!

Vir: Facebook/Tim Gajser #243
Foto: sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Drobne: Jeseni smo imeli težave v slačilnici, a smo jih rešili (VIDEO)...Več

2

Tavares za Šport TV: Kljub temu, da ne igram več, s svojimi izkušnjami še vedno pomagam ekipi (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Gajserjevo dirkanje po Italiji...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sanjska Slovenija v sanjskih Stožicah: Cristiano in soigralci pokleknili z 2:0!...Več

2

BLOG: Čas je za Elšnika, Karničnika, Iličića, Topalovića… Pridete?...Več

3

Bogatinov in Kosić zadnji žrtvi trenerskih menjav v PLT...Več