šport TV 1 logo
17:00
Polfinale: Alžirija - Nigerija Afriški pokal narodov
šport TV 2 logo
17:00
VN Azije, prva dirka MXGP
šport TV 3 logo
17:00 DANES
Srbija - Grčija Svetovno prvenstvo

De Rossijeva žena namignila na konec moževe kariere?

Avtor: Blaž Magdič
16. 3. 2019, 08.44

Od 17.55 dalje si boste lahko na našem prvem programu ogledali zelo zanimiv obračun 28. kroga italijanskega nogometnega prvenstva. Roma, ki jo po novem vodi Claudio Ranieri, gostuje v Ferrari pri Spalu. Zaradi poškodbe bo pri sinovih volkulje znova manjkal legendarni Daniele De Rossi, ki je bil v zadnjih dneh "vroča roba" v italijanskih medijih.

Razlog pa bolj ali manj posrečena izjava njegove boljše polovice Sarah Felberbaum, ki je v izjavi za ameriško revijo Vanity Fair namignila na konec moževe nogometne poti. Mediji pri naših zahodnih sosedih so izjavo kakopak nemudoma “pograbili”.

“Kmalu bova morala skupaj sprejeti najtežjo odločitev do zdaj. Odločiti se bova morala, kako bova živela po njegovi karieri. Celotno življenje je povezan z nogometom, odkar ve zase je vsak dan v tednu preživel na igriščih. Po drugi strani pa je eden najpametnejših ljudi, kar jih poznam, zato se bo hitro znašel,” je dejala žena italijanskega vezista, ki bo julija dopolnil 36 let.

“V življenju je preživel veliko neprijetnega, na profesionalni in osebni poti. V zadnjem času, ko se bliža koncu kariere, pa ni prav nič slabe volje,” je zaključila Sarah in konkretno namignila nato, da utegne njen mož po koncu letošnje sezone nogometno obutev obesiti na klin. V kolikor se bo to resnično zgodilo, bodo v Rimu prvič po slovesu Tottija znova tekle navijaške solze…

SPAL – Roma, 17.55 na Š1.

 

Foto: Guliver/Getty Images

 

Priporočamo še

1

Tim Gajser svoji Špeli naročil: Na Baliju moramo imeti tudi …...Več

2

VIDEO: Hokejska akademija je zadetek v polno!...Več

3

Na dan prišla fotografija projekta novega stadiona v Milanu...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Kopitar: Informacije dobim morda dan ali uro pred drugimi...Več

2

VIDEO: Madagaskar poskrbel za najlepši gol...Več

3

VIDEO: Francoski selektor razjezil vratarja, a z menjavo zadel v polno...Več