šport TV 1 logo
08:45
Mlada Boleslav - Slavia Praha Češka liga
šport TV 2 logo
10:30
Motor Zaporožje - Porto EHF Liga prvakov
šport TV 3 logo
10:15
Brescia - Oldenburg Eurocup

De Rossijeva žena namignila na konec moževe kariere?

Avtor: Blaž Magdič
16. 3. 2019, 08.44

Od 17.55 dalje si boste lahko na našem prvem programu ogledali zelo zanimiv obračun 28. kroga italijanskega nogometnega prvenstva. Roma, ki jo po novem vodi Claudio Ranieri, gostuje v Ferrari pri Spalu. Zaradi poškodbe bo pri sinovih volkulje znova manjkal legendarni Daniele De Rossi, ki je bil v zadnjih dneh "vroča roba" v italijanskih medijih.

Razlog pa bolj ali manj posrečena izjava njegove boljše polovice Sarah Felberbaum, ki je v izjavi za ameriško revijo Vanity Fair namignila na konec moževe nogometne poti. Mediji pri naših zahodnih sosedih so izjavo kakopak nemudoma “pograbili”.

“Kmalu bova morala skupaj sprejeti najtežjo odločitev do zdaj. Odločiti se bova morala, kako bova živela po njegovi karieri. Celotno življenje je povezan z nogometom, odkar ve zase je vsak dan v tednu preživel na igriščih. Po drugi strani pa je eden najpametnejših ljudi, kar jih poznam, zato se bo hitro znašel,” je dejala žena italijanskega vezista, ki bo julija dopolnil 36 let.

“V življenju je preživel veliko neprijetnega, na profesionalni in osebni poti. V zadnjem času, ko se bliža koncu kariere, pa ni prav nič slabe volje,” je zaključila Sarah in konkretno namignila nato, da utegne njen mož po koncu letošnje sezone nogometno obutev obesiti na klin. V kolikor se bo to resnično zgodilo, bodo v Rimu prvič po slovesu Tottija znova tekle navijaške solze…

SPAL – Roma, 17.55 na Š1.

 

Foto: Guliver/Getty Images

 

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več