šport TV 1 logo
20:40 V ŽIVO
Cagliari - Genoa Serie A
šport TV 2 logo
20:40 V ŽIVO
Strasbourg - Nantes Ligue 1
šport TV 3 logo
19:55 V ŽIVO
Auxerre - Troyes Ligue 2

De Rossijeva žena namignila na konec moževe kariere?

Avtor: Blaž Magdič
16. 3. 2019, 08.44

Od 17.55 dalje si boste lahko na našem prvem programu ogledali zelo zanimiv obračun 28. kroga italijanskega nogometnega prvenstva. Roma, ki jo po novem vodi Claudio Ranieri, gostuje v Ferrari pri Spalu. Zaradi poškodbe bo pri sinovih volkulje znova manjkal legendarni Daniele De Rossi, ki je bil v zadnjih dneh "vroča roba" v italijanskih medijih.

Razlog pa bolj ali manj posrečena izjava njegove boljše polovice Sarah Felberbaum, ki je v izjavi za ameriško revijo Vanity Fair namignila na konec moževe nogometne poti. Mediji pri naših zahodnih sosedih so izjavo kakopak nemudoma “pograbili”.

“Kmalu bova morala skupaj sprejeti najtežjo odločitev do zdaj. Odločiti se bova morala, kako bova živela po njegovi karieri. Celotno življenje je povezan z nogometom, odkar ve zase je vsak dan v tednu preživel na igriščih. Po drugi strani pa je eden najpametnejših ljudi, kar jih poznam, zato se bo hitro znašel,” je dejala žena italijanskega vezista, ki bo julija dopolnil 36 let.

“V življenju je preživel veliko neprijetnega, na profesionalni in osebni poti. V zadnjem času, ko se bliža koncu kariere, pa ni prav nič slabe volje,” je zaključila Sarah in konkretno namignila nato, da utegne njen mož po koncu letošnje sezone nogometno obutev obesiti na klin. V kolikor se bo to resnično zgodilo, bodo v Rimu prvič po slovesu Tottija znova tekle navijaške solze…

SPAL – Roma, 17.55 na Š1.

 

Foto: Guliver/Getty Images

 

Priporočamo še

1

VIDEO: Kurtić junak SPAL-a, v 92. minuti premagal Lazio...Več

2

Gerčar: Konec, zaključujem kariero!...Več

3

Veliki up evropskega rokometa v nekaj tednih vzljubil življenje v Celju (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sarma z “doživljenjsko” pogodbo brez povišice...Več

2

Španci poročajo: Slačilnica Barce je tempirana bomba...Več

3

Špela Motaln: Najlepše je videti slovenske navijače, himno… (video)...Več