single
[2]
142954

Dani Olmo po novi poškodbi že sklenil koledarsko leto

Avtor: Klemen Verlič
23. 11. 2021, 13.36

Nemški časnik Bild poroča, da je poškodba Danija Olma hujša kot se je sprva zdelo in Španec v letošnjem koledarskem letu za RB Leipzig ne bo več nastopil.

Le dva kroga po povratku na zelenice po prejšnji poškodbi mišice, zaradi katere je poleg reprezentančnih akcij Olmo izpustil tudi štiri obračune Bundeslige, se je poškodba pri Špancu ponovila. Nekdanji član zagrebškega Dinama je v zadnjem krogu zaradi bolečin preventivno izpustil obračun s Hoffenheimom. Rezultati ponedeljkovega pregleda pa so razkrili, da je 23-letnik znova strgal mišico in bo tako z nogometnih zelenic odsoten vsaj tri tedne.

Kot poroča Bild, je Leipzig na njegovo pomoč pripravljen počakati tudi do začetka druge polovice sezone oziroma do konca koledarskega leta, saj nemški klub ne želi tvegati nove ponovitve težav Španca. Olmo je za Leipzig v letošnji sezoni nastopil le na štirih tekmah, saj so ga težave s poškodbami pestile že med poletjem. Zato je vsestranski napadalec izpustil tudi evropsko prvenstvo in uvodne kroga Bundeslige.

Foto: Imago Sports via Guliver

Zadnje video vsebine

1

Omić: Vrnil sem se v najlepšo dvorano (VIDEO)...Več

2

Neverjetna trojna obramba vratarja Regensburga! (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Sporna enajstmetrovka za zmago Bayerna...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Šimundža: Nisem nezamenljiv, v stilu mariborske šole si sam nalagam pritisk...Več

2

VIDEO: Šport TV, Olimpija in Mura v akciji “30 sekund ti lahko reši življenje”...Več

3

NAPOVED TEDNA: Začetek na ledu, konec v Celju...Več