pismo ikona
šport TV 1 logo
01:45
Vrhunci Dubai International Baja
šport TV 2 logo
01:00
Sassuolo - Napoli Serie A
šport TV 3 logo
01:15
Dinamo - Slaven Hrvaška liga

Da se ti zarosi oko – ganljivo sporočilo navijačev Juventusa Mariu Mandžukiću

Avtor: Kenny Jan
19. 1. 2021, 19.27

Ob prestopu Maria Mandžukića v vrste Milana so navijači Juventusa, ki jih je Hrvat razveseljeval med letoma 2015 in 2019, ko je za ''staro damo'' nastopil na 117 tekmah in dosegel 30 zadetkov, 35-letnemu napadalcu na socialnih omrežjih namenili ganljiv zapis in mu zaželeli ''srečnih 6 mesecev v rdeče-črnem dresu''.

”Marione, za vedno boš v srcih vseh nas,” so zapisali, iz česar je vidno, da je Mandžukić res veliko pomenil navijačem ‘bianconerov’.

”Imeli smo ga radi zaradi svoje odločnosti, ki jo je pokazal vsako tekmo, imeli smo ga radi zaradi strahu, ki jo je povzročal nasprotnikom, imeli smo ga radi, ker se ni smejal in tiste redke trenutke, ko se je. Spisek je dolg, ampak tega igralca smo imeli zares radi.” Mandžukić je svojo zgodbo z Juventusom zaključil sredi sezone 2019/20, po petih letih bivanja v Torinu je sledil čas za nove izzive pri Al-Duhailu, kamor se je preselil januarja lani.

”Marione bo naslednjih šest mesecev nosil dres Milana,” so z veliko težavo napisali navijači, toda sovražiti pa ga ne morejo. ”On je profesionalec, na vsak račun si je želel vrnitve v Italijo, ne moremo ga obtoževati, vendar nam ga bo res težko gledati na igrišču kot nasprotnika, tako kot bo verjetno njemu težko igrati proti nam.” 

”Dragi Marione, želimo ti, da bi teh šest mesecev preživel na veder način, ne obtožuj nas, ampak zmag ti pa ne želimo,” so ganljivo sporočilo na nekoliko humoren način zaključili na uradnih profilih Curve Juventus na socialnih omrežjih.

Foto: Getty Images
Vir: Instagram

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Ricardinho bi se priklonil gesti na Škofijah, s Panenko zabil s kazenskega strela...Več

2

Barišič: To so sanje vsakega nogometaša...Več

3

Robert Englaro:”Iličić je ustvarjalec in z Atalanto bo naredil še veliko” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Fernando Torres v nekaj mesecih od “dečka” do “pošasti” (FOTO)...Več

2

Mendyjev brioš odrešil Real...Več

3

Hudičev ponovni zagon...Več