puščica dol ikona
Trenutno na sporedu
puščica gor ikona
06:45
Chievo - Atalanta, Nogomet - Serie A
šport TV 1 logo
07:15
Nice - Marseille, Nogomet - Ligue 1
šport TV 2 logo
07:15
Udinese - Napoli, Nogomet - Serie A
šport TV 3 logo

Trener angleške ekipe Crystal Palace, nekdanji angleški selektor Roy Hodgson, bo še eno leto ostal na krmilu premierligaša iz Londona. Po novem bo enajsto moštvo prejšnje sezone vodil tudi v sezoni 2019/20, potem ko so danes sklenili enoletno podaljšanje sodelovanja.

Angleži brez zadetkov v Dublinu

Roy Hodgson je ekipo prevzel septembra lani, potem ko je moral zaradi štirih zaporednih porazov oditi Nizozemec Frank de Boer; sledili so še trije porazi brez doseženih zadetkov, kar je pomenilo najslabši začetek sezone v klubski zgodovini, potem pa je Hodgson krivuljo le obrnil navzgor in sezono končal na solidnem 11. mestu.

Ta teden bo 71-letni strateg začel že svojo 42. sezono v bogati trenerski karieri, prvi tekmec Crystal Palacea pa bo novinec v ligi Fulham.

“Lahko smo ponosni na dosežke v zadnji sezoni. Prišli smo visoko kljub slabemu začetku, letos pa si želim, da bi bili bolj stabilni. Veseli me, da vodstvo kluba v meni vidi človeka, ki moštvo lahko popelje naprej, in obljubljam, da bomo naredili vse, da to tudi uresničimo,” ob podaljšanju dejal Hodgson.

 

Foto: Guliver/Getty Images
VIR: STA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja