single
[3194]
193404

Crnomarković: Riera je fantastičen človek in trener, mi pa le nogometaši, ki so ga poslušali (VIDEO)

Avtor: Klemen Verlič
24. 5. 2023, 17.03

Ta konec tedna se je zaključila letošnja sezone Prve lige Telemach. Najsrečnejši so jo končali nogometaši Olimpije, ki so svoj naslov potrdili že pet krogov pred koncem. Poleg tega pa osvojili tudi pokalno lovoriko. Po izjemni sezoni so se tako zasluženo poveselili s svojimi navijači.

Na Kongresnem trgu se je med proslavljanjem dvojne krone pred našim mikrofonom ustavili branilec ljubljanske zasedbe Đorđe Crnomarković, ki je dajal, da je bilo v sezoni polni uspehov najslajša zmaga nad Mariborom, po kateri si je Olimpija zagotovila naslov prvakov.

“Takrat je bila v Stožicah cela Ljubljana, kar je bilo čudovito. Pokazali smo, da smo najboljši v Sloveniji in pričakujem, da se bo Olimpija za lovoriko borila tudi v prihodnjih sezonah,” je bil o prihodnosti kluba optimističen 29-letni Srb. Vseeno pa v to prihodnost ne bo vpleten trener Albert Riera, ki mu je Crnomarković namenil kar nekaj lepih besed.

“Za zadnjo tekmo proti Celju se je bilo težko zbrati, ker smo vedeli, da nas čaka slavje. Sploh ko veš, da si osvojil vse, kar se da. Vesel sem, da nam je to uspelo tudi zaradi Riere. Verjemite mi, da je fantastičen človek in trener. Njemu gredo za letošnjo sezono največje zasluge, saj smo mi le nogometaš, ki ga poslušajo,” je dejal branilec Olimpije.

VIDEO: Đorđe Crnomarković po osvojitvi dvojne krone

Foto, video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Cvijanović in Grabić: Olimpija je bila odlična in krivec za slabše Celje! (VIDEO)...Več

2

Analiza Šport TV: Pohvale Zeljkoviću, Olimpija je odrezala Popovića in Matka (VIDEO)...Več

3

Na derbiju vodilnih ekip brez zmagovalca, Celje na vrhu ohranja sedem točk prednosti (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Liga Nova KBM: Krka gosti Podčetrtek...Več

2

Na Šport TV se pričenja EP v strelstvu: Slovenski tekmovalci lovijo kvote za Pariz...Več

3

Harry Kane: “Nikoli se ne bomo predali”...Več