KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[3194]
193404

Crnomarković: Riera je fantastičen človek in trener, mi pa le nogometaši, ki so ga poslušali (VIDEO)

Avtor: Klemen Verlič
24. 5. 2023, 17.03

Ta konec tedna se je zaključila letošnja sezone Prve lige Telemach. Najsrečnejši so jo končali nogometaši Olimpije, ki so svoj naslov potrdili že pet krogov pred koncem. Poleg tega pa osvojili tudi pokalno lovoriko. Po izjemni sezoni so se tako zasluženo poveselili s svojimi navijači.

Na Kongresnem trgu se je med proslavljanjem dvojne krone pred našim mikrofonom ustavili branilec ljubljanske zasedbe Đorđe Crnomarković, ki je dajal, da je bilo v sezoni polni uspehov najslajša zmaga nad Mariborom, po kateri si je Olimpija zagotovila naslov prvakov.

“Takrat je bila v Stožicah cela Ljubljana, kar je bilo čudovito. Pokazali smo, da smo najboljši v Sloveniji in pričakujem, da se bo Olimpija za lovoriko borila tudi v prihodnjih sezonah,” je bil o prihodnosti kluba optimističen 29-letni Srb. Vseeno pa v to prihodnost ne bo vpleten trener Albert Riera, ki mu je Crnomarković namenil kar nekaj lepih besed.

“Za zadnjo tekmo proti Celju se je bilo težko zbrati, ker smo vedeli, da nas čaka slavje. Sploh ko veš, da si osvojil vse, kar se da. Vesel sem, da nam je to uspelo tudi zaradi Riere. Verjemite mi, da je fantastičen človek in trener. Njemu gredo za letošnjo sezono največje zasluge, saj smo mi le nogometaš, ki ga poslušajo,” je dejal branilec Olimpije.

VIDEO: Đorđe Crnomarković po osvojitvi dvojne krone

Foto, video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Kot da bi gledali Brazilca sredi Ljubljane, nekdanji mladi reprezentant podaril sombrero nasprotniku...Več

2

Bayern enajstič zapored prvak Bundeslige (VIDEO)...Več

3

Krajnc pred začetkom SP v footgolfu: “Čakata nas vročina in vlaga, a upam, da nekdo od nas uresniči svoje sanje” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sobotno popoldne za večnost...Več

2

Predsednik Olimpije šokiral z izjavo: ”Riera ni pri zdravi pameti!”...Več

3

Tekme Raket na ŠPORT TV...Več