single
[4]
198769

Čimžar iz Olimpije nazaj na Jesenice

Avtor: Marko Premrl
27. 7. 2023, 21.53

Slovenski hokejski reprezentant Tadej Čimžar bo v novi sezoni član Sija Acronija Jesenic, so danes sporočili iz jeseniškega kluba. Nazadnje je 31-letni napadalec tri sezone igral za ljubljansko SŽ Olimpijo.

Na Jesenicah je že igral med letoma 2015 in 2019, pozneje je odšel v poljske Katowice, potem pa tri sezone nastopal za ljubljanske zeleno-bele.

“Zelo me veseli, da se po nekaj letih in z veliko več izkušnjami vračam v klub, na katerega me vežejo lepi spomini in kjer sem se vedno dobro počutil. Cilji so na Jesenicah vedno najvišji, tako da moramo stremeti k ponovitvi prejšnje sezone. Z veliko večino sem že igral, z ostalimi, predvsem mlajšimi, pa sem prepričan, da bomo dobro sodelovali,” je za spletno stran kluba dejal Čimžar.

“Vesel sem vrnitve Tadeja Čimžarja na Jesenice. Kot trener si vedno želiš delati s takšnimi igralci. Nepopustljivost, želja za vsakim ploščkom tako na treningu kot na tekmi je nekaj, česar nima vsak igralec. Tadejev značaj bo pravo vodilo mlajšim, kako si zaslužiti mesto v ekipi,” pa je povratnika opisal trener Gaber Glavič.

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

Euro se sploh še ni začel, Nemec s potezo na treningu navijače že spravil v ekstazo (VIDEO)...Več

2

Novi trener Zmajev za Šport TV: Proračun je pomemben faktor, ni pa odločilen (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Slovenska reprezentanca na poti v Nemčijo...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Šeško tik pred podpisom nove pogodbe...Več

2

Bundesliga ponudila nov čudež: Po porazu s tremi, do zmage s štirimi goli za obstanek v ligi! (VIDEO)...Več

3

Bundesliga strelski raj za napadalce...Več