šport TV 1 logo
22:05 V ŽIVO
Tampa Bay - Washington NHL
šport TV 2 logo
23:15
Bologna - Torino Serie A
šport TV 3 logo
23:00
Finale: PSG - Lyon Francoski ligaški pokal

Cesarja grdo odslovili, a pozabili na člen v njegovi pogodbi

Avtor: Marko Premrl
9. 7. 2020, 07.57

Nekdanjemu slovenskemu reprezentantu Boštjanu Cesarju je pogodba s Chievo iz Verone potekla pred nekaj dnevi. Leteči oslički so mu sporočili, da je ne mislijo podaljšati, čeprav sporazum vsebuje člen, ki bi lahko situacijo znova postavil na glavo.

“Žal mi je, nisem želel, da se tako konča. Rad bi imel možnost, da bi se vsaj s predsednikom slišal,” je povedal Cesar, ko je izvedel informacijo, da se je njegova zgodba pri Chievu končala. Pri letečih osličkih je prebil deset sezon. “Spominov je ogromno, pokrival sem vrhunske napadalce, Ibrahimovića pa tudi Ronaldinha. Najbolje pa sem se v obrambi razumel z Dainellijem. Tudi ko sem stekel v napad, sem vedel, da mi bo vselej kril hrbet,” je še povedal Cesar.

Nič koliko nogometnih zgodb se je končalo tako, da so nogometaša, ki je dolga leta nastopal za klub, hitro odslovili, a pri Cesarju bi se lahko zapletlo. Res je, da mu je pogodba potekla 30. junija, a v njej piše, da se avtomatsko podaljša, če Chievo pride v Serie A. Šest krogov pred koncem so Verončani na mestih, ki peljejo v končnico za Serie A.

“Če se bo Chievo res uspel vrniti med elito, bom seveda prišel na priprave. Tako je zapisano v pogodbi,” zaključuje Cesar.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Zlatan najprej “zamočil”, nato razparal mrežo Cagliarija...Več

2

VIDEO: Pot Iličića od neprepričljivega Palerma do dominantne Atalante...Več

3

VIDEO: PSG po enajstmetrovkah do domače trojne krone...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Rebić se je veselil, še preden je Ibra zabil...Več

2

Bomba iz Anglije: Ronaldo se je dogovoril z Newcastlom!...Več

3

Tri tedne pred nadaljevanjem MXGP sezone Gajser trenira na vso moč (VIDEO)...Več