single
[5]
190021

Celjani nadaljujejo s krepitvijo moštva pred prihodnjo sezono

Avtor: Klemen Verlič
16. 4. 2023, 15.54

Celjska rokometna zasedba je močnejša za še šesto okrepitev za novo tekmovalno sezono. Po Roku Zaponšku, Gregi Krečiču, Niku Čiroviću, Urošu Miličeviću in Luki Periću bo v dresu Celja Pivovarne Laško v prihodnji sezoni zaigral tudi Stefan Dodić, so potrdili na spletni strani kluba.

Gre za enega izmed najbolj talentiranih mladih igralcev na svetu. Dvajsetletni reprezentant Srbije je trenutno član moštva PPD Zagreb. Dodić, srednji zunanji igralec, v višino meri 197 centimetrov. Kljub mladosti se že lahko pohvali s številnimi nastopi v ligi prvakov, v kateri je igral tako v dresu Zagreba kot tudi Metalurga in Vardarja.

“Po podpisu pogodbe z RK Celje Pivovarna Laško se počutim odlično, saj menim, da sem s tem naredil korak v pravo smer. Pri Celju Pivovarni Laško gre za odlično sredino in verjamem, da se bom hitro vklopil v moštvo. Nadejam se, da nas čaka zelo dobra nova tekmovalna sezona,” je po podpisu pogodbe dejal Stefan Dodić, ki bo v Celju prihodnji dve sezoni igral kot posojen rokometaš poljskih Kielc.

“Glede na to, da Tilen Strmljan in Aleks Vlah po koncu letošnje sezone odhajata v tujino, smo se znašli v situaciji, v kateri smo iskali rešitev, da zapolnimo mesto srednjega zunanjega. Veliko smo premišljevali, na koncu pa se na obojestransko željo dogovorili s Stefanom Dodićem,” je sklenitev sodelovanja s Stefanom Dodićem pokomentiral Alem Toskić, trener Celja Pivovarne Laško.

Dodić je bil v preteklem letu izbran za najkoristnejšega rokometaša mladinskega evropskega prvenstva. “Verjamem, da večjih težav s prilagajanjem ne bo. Ekipa je mlada in zelo dobra. Spoznal sem Celje in dvorano Zlatorog. Vse je super. Komaj čakam, da se pridružim moštvu v začetku priprav na novo sezono. Trenutno je najbolj pomembno, da sezono v dresu PPD Zagreb zaključim brez poškodb in se pripravam v Celju pridružim dobro pripravljen,” je dejal Dodić.

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

Herlings kritičen do komisarjev: V takšnih razmerah je rumeno zastavico skoraj nemogoče videti (VIDEO)...Več

2

Matej R. Mavrič: “V Sloveniji imamo talentirane igralce in trenerje, dajmo jim priložnost” (VIDEO)...Več

3

Studio ŠTV: Leverkusen je najlepša nogometna zgodba letošnje sezone (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Na Lookmana bomo poslej gledali drugače...Več

2

“Včasih je težko ves čas oživljati ogenj” (VIDEO)...Več

3

Kultni klub se vrača med elito: Tja ga je popeljal “ameriški Julian Nagelsmann” (VIDEO)...Več