single
[8]
164820

Čeh ponoči v lov za medaljo na SP

Avtor: Urban Kolman
19. 7. 2022, 19.51

Slovenski favorit za medalje Kristjan Čeh bo peti dan svetovnega prvenstva v atletika v ameriškem Eugenu stopil v boj za medalje v metu diska. Začetek finala bo v noči na sredo ob 3.33 po slovenskem času nastopili bosta še dve slovenski atletinji Lia Apostolovski in Agata Zupin.

V finalu skoka v višino bo presenetljivo tekmovala debitantka na SP Lia Apostolovski, začela bo ob 2.40. Še pred tem bo ob 2.15 na 400 m ovire v prvem krogu kvalifikacij tekla slovenska rekorderka Agata Zupin.

Maruša Mišmaš Zrimšek, šesta na lanskih olimpijskih igrah v Tokiu, bo v noči na četrtek ob 4.45 nastopila v finale teka na 3000 m zapreke v zadnji končni odločitvi šestega dneva SP, pred tem bo ob 2.20 prvi krog kvalifikacij na 800 m začel Žan Rudolf.

Prav tako na dva stadionska kroga bosta v prvem krogu v noči na petek ob 2.10 tekli Anita Horvat, ki je že nastopila na 400 m, in Jerneja Smonkar. Kot zadnji bo v desetčlanski reprezentanci tekmovanje začel slovenski rekorder v skoku s palico Robert Renner. Kvalifikacije bodo v noči na soboto ob 2.05.

Vir: STA
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Nukić: Igrati v takšnih pogojih je za nogometaše nevarno...Več

2

VIDEO: Neymarjev dvojnik preslepil varnostnike...Več

3

Zadnja ekipa Alpske lige namučila Železarje, ki v Podmežakli ostajajo neporaženi (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nova polomija sodnika in VAR-a: Portugalska enajstmetrovka v nasprotju s pravili? (FOTO)...Več

2

Ronaldo še zadnjič udaril po Unitedu: Izdal novo uro s podobo gola, ki ga je dosegel proti rdečim vragom (FOTO)...Več

3

In če bo to prvenstvo de Jongovo?...Več