šport TV 1 logo
13:00 PRVIČ
Vrhunci dirke Tour de Hongrie
šport TV 2 logo
11:45
Nottingham, mešane štafete ITU World Triathlon Series
šport TV 3 logo
13:00
Italija, 1. HP WRC

Bregar izbral ekipo za tekmi s Severno Makedonijo

Avtor: Blaž Magdič
1. 6. 2019, 11.32

Slovenska ženska rokometna reprezentanca je odpotovala na dvoboj s Severno Makedonijo za mesto na svetovnem prvenstvu. Prva tekma bo v nedeljo ob 20.30 v Skopju, povratna pa štiri dni kasneje v dvorani Golovec v Celju. Izmed dvajseterice igralk, ki so sodelovale na pripravah v Zrečah, sta doma ostali Sanja Vrček in Klara Hrovatič.

“Nekaj igralk ima manjše zdravstvene težave, a verjamem, da bodo vse optimalno pripravljene za uvodno tekmo s Severno Makedonijo. V Zrečah smo se na tekmice dobro pripravili in v Skopje tako odhajamo po rezultat, ki bi nam dal možnost, da si na povratnem dvoboju pred domačimi gledalci v Celju dokončno priigramo vstopnico za svetovno prvenstvo na Japonskem,” je pred odhodom povedal selektor reprezentance Uroš Bregar

SP bo med 30. novembrom in 15. decembrom 2019 potekalo na Japonskem.

Seznam slovenskih igralk za kvalifikacijski dvoboj s Severno Makedonijo: Ana Abina (Krka), Polona Barič (Krim Mercator), Aneja Beganović (Nantes), Živa Čopi (Krka), Nastja Ferenc (Velenje), Teja Ferfolja (Paok), Ana Gros (Brest Bretagne), Alja Koren (Krim Mercator), Lina Krhlikar (Frisch Auf Goppingen), Tamara Mavsar (Krim Mercator), Amra Pandžić (Brest Bretagne), Tjaša Stanko (Krim Mercator), Maja Vojnović (Krim Mercator), Maja Svetik (Mlinotest Ajdovščina), Hana Vučko (Krim Mercator), Nina Zulič (Krim Mercator), Nina Žabjek (Krim Mercator), Branka Zec (Frisch Auf Goppingen).

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Priporočamo še

1

Gajser po hat-tricku zmag: Sploh ne vem, kaj naj rečem...Več

2

Zmes inteligence in potrpežljivosti – kako je Klopp zgradil svoj Liverpool?...Več

3

Giroudov finale bitke s preteklostjo...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Ibrahimović s popolnimi škarjicami obnorel ZDA...Več

2

VIDEO: Mladinec se je ponorčeval z Neymarja...Več

3

VN Rusije: Gajserju zmaga in rdeča številka vodilnega (video)...Več