šport TV 1 logo
14:45
Udinese - Spezia Serie A
šport TV 2 logo
14:45
VN Mantove, 2. dirka MX2
šport TV 3 logo
13:30
Toulouse - Auxerre Ligue 2

Brazilska legenda sporoča Neymarju: Začni se obnašati kot Ronaldo in Messi

Avtor: Blaž Magdič
6. 4. 2020, 08.30

Odkar se je pred leti v dresu brazilskega velikana Santosa začela pisati zgodba o enem izmed najbolj nadarjenih nogometašev novega tisočletja, vzporedno krožijo tudi takšne in drugačne zgodbice o njegovem neprimernem načinu življenja. Govora je seveda o Neymarju, ki si trenutno kruh in silne milijone služi v francoski prestolnici pri PSG-ju.

Nobena skrivnost ni, da se 28-letnik že leta po svetu potepa skupaj s široko družbo prijateljev, ki živijo razkošno življenje na njegov račun. Kljub temu, da je Brazilec tudi očka, pa svetovni mediji še vedno izpostavljajo zgodbe o njegovih zabavah in ponočevanju.

Ni malo takšnih, ki menijo, da se prav pomanjkanje profesionalnega življenja odraža na zelenici, kar vse bolj pogosto prinaša zvezdnikove poškodbe. Podobnega mnenja je tudi sloviti Zico, ki je v intervjuju za enega izmed brazilskih časnikov hudo okrcal mlajšega rojaka.

“Priznam, da mi je Neymar zelo všeč, rad gledam njegove mojstrovine. Njegov način igranja je neverjeten, a manjka mu profesionalnost, ki jo imata Messi in Ronaldo. Ta dva živita za nogomet,” je kritično ocenil 67-letnik, ki je z Brazilijo na svetovnem prvenstvu leta 1978 osvojil tretje mesto.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Supermanov let na Škofijah ni preprečil zadetka...Več

2

Perry in Ukić kot dirigenta igre Zmajev pričakujeta odlično sezono (VIDEO)...Več

3

Državno prvenstvo v trapu polno preobratov, pika na i pa razburljiv finale (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Juve zaradi Korejca zabredel v težave?...Več

2

Herlings šokiral: Ničesar nisem čutil od pasu navzdol...Več

3

BLOG: Eksperiment? Da, a z enormnimi možnostmi za uspeh!...Več