single
[3194]
217792

Bratsko veselje v Ljudskem vrtu: “Nazadnje sva kot otroka igrala na dvorišču”

Avtor: Blaž Magdič
17. 2. 2024, 07.54

Mariborski nogometaši so silovito vstopili v spomladanski del Prve Lige Telemach, za uvod so Aluminij doma premagali s kar 7:0. Že naslednji izziv bo precej težji, vijoličasti v nedeljo ob 15. uri gostujejo v Murski Soboti, neposredni prenos bo na našem prvem programu.

V pričakovanju tretjega prekmursko-štajerskega derbija sezone so Mariborčani vihali rokave tudi v zadnjih urah prestopnega roka. V petek je športni direktor Marko Šuler ponosno naznanil, da so govorice zadnjih tednov postale realnost. Janu Repasu se bo na sredini igrišča pridružil njegov mlajši brat Žiga, ki prihaja v štajersko prestolnico iz vrst Domžal.

22-letnik je vijoličaste okrepil brez odškodnine, a Domžalčanom pripadajo odstotki ob morebitni prodaji v prihodnosti. Mlajši Repas je za rumene v letošnji sezoni odigral 10 ligaških tekem, dosegel je 1 gol. Najbolj od vsega se veseli druženja in sodelovanja s starejšim bratom, ki je bil v zadnjih letih bolj ali manj zgolj tekmec na slovenskih zelenicah.

“Doslej sva bila tekmeca. Dolgo nisva igrala skupaj, nazadnje na dvorišču še kot otroka in se veselim izkušnji v Mariboru še po tej plati. Poznam pa tudi številne preostale igralce z medsebojnih tekem v slovenski ligi. Čaka me nov izziv, ki se ga veselim. Verjamem, da bo klub znova prišel v vrh slovenskega nogometa, sam pa želim pomagati pri uresničevanju naslednjih ciljev kot pomemben del ekipe,” je ob podpisu pogodbe dejal Žiga Repas, ki bo pri Mariboru nosil dres s številko 20.

Prva Liga Telemach, Mura – Maribor, nedelja ob 15.00 na Šport TV 1, studio ob 14.15.

 

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Herlings kritičen do komisarjev: V takšnih razmerah je rumeno zastavico skoraj nemogoče videti (VIDEO)...Več

2

Matej R. Mavrič: “V Sloveniji imamo talentirane igralce in trenerje, dajmo jim priložnost” (VIDEO)...Več

3

Studio ŠTV: Leverkusen je najlepša nogometna zgodba letošnje sezone (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Na Lookmana bomo poslej gledali drugače...Več

2

“Včasih je težko ves čas oživljati ogenj” (VIDEO)...Več

3

Kultni klub se vrača med elito: Tja ga je popeljal “ameriški Julian Nagelsmann” (VIDEO)...Več