single
[3137]
167023

Branilec Dortmunda na vrhu Interjevega spiska želja

Avtor: Klemen Verlič
11. 8. 2022, 18.43

Potem ko Interju v svoje vrste ni uspelo zvabiti Brazilca Bremerja, italijanski podprvaki še naprej neuspešno iščejo okrepitev v obrambi. Po poročanju italijanskih medijev pa naj bi bil glavni kandidat za odhod v Milano član dortmundske Borussie.

Kot so v četrtek zapisali pri časniku La Gazzetta dello Sport, je Inter vso svojo pozornost v poletnem prestopnem roku zdaj obrnil proti Manuelu Akanjiju. Pri milanskemu moštvu že več tednov neuspešno iščejo rešitve v obrambi, kot kaže pa so vodilni pri klubu zdaj prepričani, da so le to našli v članu dortmundske Borussie.

Vseeno pa naj bi bili pri Interju na prihod Akanjija pripravljeni počakati še do konca prestopnega roka. Takrat naj bi bil Švicar namreč na voljo za nižjo ceno. 27-letniku pogodba s trenutnim delodajalcem poteče po koncu sezone, za njegov nakup pa moštvo iz Dormunda zahteva 20 milijonov evrov.

Akanji naj bi tudi sam izrazil željo po prestopu v Inter. Kot kaže branilec trenutno namreč ni v načrtih nemških podprvakov. Tudi to bi Interju lahko pomagalo pri lovu na njegov nakup. Kot dodaja La Gazzetta dello Sport pa naj bi bil alternativa za 27-letnika član Nice Jean-Clair Tobido.

Freiburg – Borussia Dortmund v petek ob 20.25 na Š1!

Foto: Alexander Scheuber/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: SŽ Olimpija na prvi domači tekmi točke predala Celovcu...Več

2

VIDEO: Kako ne začeti tekme? Predava Las Vegas...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

2

Union Berlin: Novi nemški vladar?...Več

3

Tekma med Muro in Olimpijo dobiva tretji polčas: Riera na družbenem omrežju odgovarja Čontali (FOTO, VIDEO)...Več