pismo ikona
šport TV 1 logo
01:00
Cagliari - Lazio Serie A
šport TV 2 logo
01:15
Amiens - Montpellier Ligue 1
šport TV 3 logo
01:00
Bordeaux - PSG Ligue 1

Brady zgrešil hišo in vdrl v dom prestrašenega neznanca

Avtor: Blaž Magdič
24. 4. 2020, 10.26

Zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady se očitno še ni dodobra udomačil v svojem novem domu v Tampi na Floridi, saj je v enem mesecu poskrbel za dva incidenta. Podajalec je vse skupaj pospremil z obilo smeha in je na Twitterju zapisal: "Vdiranje v parke, domove in ... v Tompa Bayu (kombinacija imena Tom in Tampa Bay, op. STA) se počutim kot doma."

Kot je poročal ameriški spletni portal TMZ, je 42-letni Brady pred dobrima dvema tednoma ponesreči vstopil v hišo popolnega tujca. Bradly je nameraval obiskati enega od trenerjev svojega novega kluba Tampa Bay Buccaneers, a je zamešal hiši in se znašel v kuhinji trenerjevega soseda.

“Opravičil se mi je, vzel svoje stvari in šel. Še nikoli nisem videl nikogar, ki bi tako hitro zapustil hišo,” je za TMZ pred kratkim o nastali situaciji povedal David Kramer, ki je presenečeno v svoji kuhinji zagledal športnega zvezdnika.

Pred nekaj dnevi pa je Brady poskrbel še za drug incident, ko je treniral v parku, ki je zaradi pandemije novega koronavirusa zaprt.

Brady se je z ekipo New England Patriots sicer šestkrat razveselil naslova prvaka NFL, super bowla, s čimer je najuspešnejši podajalec v zgodovini ameriškega nogometa NFL. Pred nekaj tedni je prvič v karieri zamenjal ekipo in s Tampo podpisal dveletno pogodbo, vredno 23 milijonov evrov na sezono.

 

Foto: Guliver/Getty Images
Vir: STA

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več