pismo ikona
šport TV 1 logo
01:00
Cagliari - Lazio Serie A
šport TV 2 logo
01:15
Amiens - Montpellier Ligue 1
šport TV 3 logo
01:00
Bordeaux - PSG Ligue 1

Brady izgnan iz mestnega parka v Tampi

Avtor: Blaž Magdič
21. 4. 2020, 16.55

Superzvezdnika ameriške poklicne nogometne lige NFL, Toma Bradyja, so morali izgnati iz enega od mestnih parkov v Tampi, potem ko je sredi pandemije novega koronavirusa vadil na javnih površinah, ki so jih zaprli zaradi preprečevanja širjenja covida-19, poročajo ameriški mediji.

O tem dogodku je javno spregovorila županja Tampe Jane Castor med ponedeljkovo videokonferenco z županom sosednje občine na Floridi Saint Petersburg.

Županja ni povedala, ali so Bradyja oglobili, je pa dejala, da je upravnica parkovnih površin med dnevnim ogledom opazila moškega, ki sam telovadi v mestnem parku, čeprav so vse parke v mestu zaprli za javnost kot ukrep za zajezitev širjenja epidemije.

Upravnica je moškemu, za katerega se je izkazalo, da gre za enega najbolje plačanih športnikov na svetu, ukazala, naj zapusti park. “Šla je k njemu, da mu je rekla, da je zaprto in … da, šlo je za Toma Bradyja,” je dejala županja.

Dvainštiridesetletni Brady se je pred kratkim po podpisu dveletne pogodbe s Tampa Bay Buccaneers preselil v Tampo, potem ko je dve desetletji preživel v majici New England Patriots. S patrioti iz Bostona je osvojil šest naslovov prvaka NFL, super bowl. S Tampo je podpisal pogodbo, vredno 23 milijonov evrov na sezono.

“Žal @TomBrady! Naša ekipa @tampaparksrec komaj čaka, da pozdravimo vas in našo celotno skupnost s še večjimi nasmehi – do tedaj pa ostanite na varnem in ostanite doma, kolikor lahko, da pomagate zravnati krivuljo okuženih,” so iz pisarne županje sporočili prek Twitterja.

 

Foto: Guliver/Getty Images
Vir: STA

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več