šport TV 1 logo
09:00
Sassuolo - Inter Serie A
šport TV 2 logo
09:00
Rijeka - Osijek Hrvaška liga
šport TV 3 logo
09:00
Marseille - Nantes Ligue 1

Bomba iz Anglije: Ronaldo se je dogovoril z Newcastlom!

Avtor: Marko Premrl
19. 7. 2020, 08.23

Angleški mediji so se v zadnjih urah precej razpisali o po njihovem mnenju skoraj zaključenem prestopu Cristiana Ronalda v Newcastle, ki je v lasti savdskih bogatašev.

Prvi odmeven nakup savdskih mogotcev pri Newcastlu naj bi bil portugalski zvezdnik Juventusa Cristiano Ronaldo. Nogometaš po navajanju otoških medijev že ima ustni dogovor z nekdaj slavnim klubom, ki pa je v zadnjih letih padel v sivo povprečje.

O konkretnih številkah še ni govora, Ronaldo pa ima z Juventusom še dvoletno pogodbo, kar pomeni, da bi moral Newcastle plačati odškodnino. Z Angleži bi sklenil sporazum za eno sezono, nato pa bi rad zaključil kariero v ZDA.

Izkušnja Ronalda pri Juventusu ni bila navdušujoča. Resda je dosegel morda še več zadetkov, kot bi jih lahko pričakovali, a vendar ni uspel kluba pripeljati do lige prvakov. Letos so sicer še v igri, a glede na zadnje zelo slabe predstave, ni verjeti, da bi Stara dama lahko konkurirala najboljšim v Evropi.

Juventus bo v naslednjem krogu Serie A igral proti Laziu. Pred prenosom srečanja pripravljamo studio z bogato vsebino. Vabljeni na Š1 ob 21.00.

Foro: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Messi se je poklonil Maradoni...Več

2

VIDEO: Rupnik znova uprizoril Messija...Več

3

VIDEO: Igralci Lazia preklinjali ob obupnem pristanku “novega” letala...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Srce, veliko kot garderobna omara...Več

2

BLOG: Mesto, kjer se otroci rojevajo z vratarskimi rokavicami...Več

3

Maldini: Sram me je bilo, ko sem videl posnetke tekem proti Maradoni...Več