pismo ikona
šport TV 1 logo
šport TV 2 logo
šport TV 3 logo

Bo Ronaldo pod okriljem Stare dame ostal še leto dlje?

Avtor: Gregor Kovačič
1. 1. 2020, 21.12

Cristiana Ronalda sedanja pogodba z Juventusom veže do konca sezone 2022, a bi lahko vodstvo torinskega kluba in Portugalec dosegla dogovor, še za dodatno leto službovanja pri Stari dami. Nekaj informacij v tej smeri je potrdil Ronaldov agent Jorge Mendes.

Mendes in Ronaldo sta se skupaj udeležila podelitve nagrad Globe Soccer Awards vDubaju in prav tam naj bi stekel pogovor o podaljšanju zvestobe Juventusu še za dodatno sezono. “Ronaldo je v Torinu zelo zadovoljen. Odnosi s klubom in trenerjem so odlični”, je na vprašanje o tem ali bi lahko pri Torinu dočakal upokojitev, Mendes dejal o svojem varovancu.
Tudi oba glavna moža Juventusa predsednik kluba Andrea Agnielli in športni direktor Fabio Paratici, sta naklonjena podaljšanju pogodbe s Portugalcem vsaj za eno leto pod enakimi pogoji.

Plača Ronalda trenutno znaša okoli 31 milijonov evrov + dodatki. Odločitev o podaljšanju pogodbe, ki se izteče junija 2022, naj bi padla že v prihodnjih mesecih, kar pomeni, da bodo morali naftni milijarderji iz Bližnjega vzhoda, ki s široko razprtimi rokami in denarnicami vabijo Ronalda v svoje klube, še nekoliko počakati.

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Vratar iz Kobarida dosegel gol, ob katerem so se soigralci držali za glavo...Več

2

VIDEO: Murićeva trojka, s katero je zlomil Budućnost...Več

3

Pokalna senzacija: Drugoligaš izločil evropske prvake (video)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Mandžukić izziva Milanovo prekletstvo številke 9...Več

2

Pagliuca za ŠTV: Vesel sem, ker me je premagal Handanović...Več

3

Iz Španije prepričani, da je to koš sezone (video)...Več