single
[3137,2]
163707

Bo Bayern znova kupoval pri bikih?

Avtor: Urban Kolman
7. 7. 2022, 10.42

Po poročanju Bilda Bayern pred začetkom sezone znova cilja igralca RB Leipziga. V primeru, da se želja bavarskega velikana uresniči, bi šlo že za četrto veliko selitev iz bikov k Bavarcem. V prejšnji sezoni so iz Leipziga prišli trener Julian Nagelsmann in igralca Dayot Upamecano in Marcel Sabitzer. Nova tarča Bayerna je vezist Konrad Laimer.

Bavarci imajo s 25-letnim avstrijskim reprezentantom sklenjen dogovor o višini plače. Zadnja ovira je višina odškodnine, ki jo zahtevajo biki. Ta naj bi znašala kar 30 milijonov evrov. Bayern toliko za igralca, ki mu ob koncu sezone poteče pogodba ni pripravljen plačati.

Tudi Laimer sam naj bi v pogovorih z RB Leipzigom vodstvu kluba jasno dejal, da je njegova edina želja Bayern ter da bo v München odšel letos ali naslednje leto, ko mu poteče pogodba.

Trener bikov Domenico Tedesco je o prihodnosti igralca povedal: “Je naš igralec in ne vidim, zakaj bi se to spremenilo. V primeru, da pride, do kakšnih sprememb se to ne bo zgodilo na koncu avgusta. Imamo začrtane roke, do kdaj igralci lahko zapustijo klub.”

Foto: AP Photo/Andreas Schaad via Guliver

Zadnje video vsebine

1

Golemac: Kljub odhodu Blažiča ne bi smelo biti težav (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Iloski se ne ustavlja, njegova strelska statistika že pri številki 19!...Več

3

Velikonja poskrbel, da bodo pri Olimpiji spet jedli krofe (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser je novi svetovni prvak! (VIDEO)...Več

2

Jan Pancar: Motokros je na Finskem veliko bolj razvit, kot misli večina...Več

3

Srebrnič ima protistrup za Olimpijo, sliši na ime sodnikov podaljšek...Več