šport TV 1 logo
23:00
Lazio - Juventus Serie A
šport TV 2 logo
23:15
Lille - Montpellier Ligue 1
šport TV 3 logo
23:00
Angers - St. Etienne Ligue 1

BMX Race Ljubljana v nedeljo v spletnem prenosu

Avtor: Blaž Magdič
13. 6. 2019, 11.23

V Ljubljani se obeta BMX spektakel, kot ga pri nas še ni bilo. Na prvo domačo dirko ranga UCI C1 se je prijavilo krepko čez 100 tekmovalcev iz Avstrije, Italije, Madžarske, Nemčije in seveda Slovenije, v napetih vožnjah pa boste lahko uživali tudi v spletnem prenosu.

Sobotno in nedeljsko dirkanje bodo seveda zabeležile številne kamere in fotoaparati, posebnost medijskih aktivnosti pa bo prenos nedeljske dirke v živo na Facebook profilu Kolesarskega društva Rajd, prenos bomo delili tudi na Facebook profilu Šport TV-ja. Začenja se ob 14. uri.

Poleg močne video produkcije boste po dirkah zagotovo naleteli na veliko fotografij, tokrat še več kot običajno, saj se bo na dirki ustavil tudi Canon Roadshow. Prva postaja demo vozila s testnimi aparati bo prav ta vikend na dirki v BMX Parku Ljubljana.

Obe dirki bosta šteli tudi za pokal Alpe-Adria BMX in slovenski državni pokal, število predprijavljenih tekmovalcev je do zaključka predprijav povzpelo skoraj do 120. Razveseljuje veliko število mladih kolesarjev ter močna konkurenca v članski kategoriji, kjer bo dirkanje tudi najbolj napeto, nagrade za najboljše pa tudi največje. Poleg UCI točk je v nagradnem skladu skoraj pet tisoč evrov.

Posodobljen urnik BMX Race Ljubljana Powered by Toyo:
15. 6. – začetek dirke ob 15.30
16. 6. – začetek dirke ob 14.00
Vir: Rajd
Foto: Rajd

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več