pismo ikona
šport TV 1 logo
06:45
Hellas Verona - Torino Serie A
šport TV 2 logo
06:45
Lyon - Rennes Ligue 1
šport TV 3 logo
06:45
Toronto - Edmonton NHL

Bertoncelj zaradi bolezni odpovedal nastop v Bakuju

Avtor: Marko Premrl
15. 3. 2019, 16.19

Drugi dan kvalifikacij na svetovnem pokalu v športni gimnastiki v Bakuju se za slovensko ekipo ni začel najbolje. Zaradi bolezni se je nastopu odpovedal Sašo Bertoncelj, ki bi moral nastopiti na konju z ročaji. Izpustil bo tudi naslednji svetovni pokal v Dohi, ki bo prihodnji teden. Adela Šajn je bila neuspešna na gredi in parterju.

Bertoncelj je imel zdravstvene težave že v ponedeljek, dan pred odhodom v Baku, stanje pa se mu ni izboljšalo, temveč v Azerbajdžanu še poslabšalo. Kot je za STA potrdil selektor Sebastijan Piletič, se z Bertoncljem vračata v Slovenijo takoj, ko bo mogoče.

Danes je v Bakuju nastopila Adela Šajn, ki je na parterju zasedla 12. mesto z oceno 12,566, na gredi pa je bila z oceno 10,733 19. Na parterju se je najbolje predstavila Italijanka Lara Mori (13,633), na gredi pa Avstralka Emma Nedov (13,466).

V četrtek so v kvalifikacijah nastopili Tjaša Kysselef, ki je bila osma na preskoku, Teja Belak, ki je bila 13. na istem orodju, ter Rok Klavora, ki je osvojil deseto mesto na parterju. Finalni nastop si je tako pritelovadila le Kysselefova.

 

Foto: Sportida.com
VIR: STA

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več