single
[3137]
203685

Benjamin Šeško nezadovoljen s svojo oceno v videoigrici: “Brate”, nikoli me niso videli v resničnem življenju (VIDEO)

Avtor: Blaž Magdič
19. 9. 2023, 13.34

Slovenska športna javnost je v zadnjih dveh letih spoznala ves razkošen talent Benjamina Šeška, ki spada med najbolj obetavne mlade nogometaše v Evropi.

Članski reprezentant Slovenije, ki uživa veliko zaupanja tudi s strani selektorja Matjaža Keka, se je poleti preselil v nemško Bundesligo, kjer brani barve RB Leipziga. V dresu rdečih bikov, ki tiho upajo celo na to, da s prestola sklatijo zvezdniški Bayern, je “Beni” na treh tekmah med nemško elito dosegel že dva zadetka.

Skupno je bil na igrišču le 51 minut, a je že dvakrat zatresel mrežo tekmecev, obakrat je bil natančen proti Unionu iz Berlina. Dvajsetletnika odlikujeta predvsem izjemen skok in hitrost, poleg tega je za svojo višino tudi tehnično dovršen.

Slovenski up je skupaj s soigralci v dobrem razpoloženju čakal na predstavitev svojih veščin v videoigrici FIFA, kjer določene sposobnosti igralcev ocenjujejo od 1 do 100. Nemški reprezentant David Raum je Slovenca zbadal, češ, da bo njegova skupna ocena fizične pripravljenosti višja, a je samozavestni Šeško odgovoril v svojem slogu: “Brate”, nikoli me niso videli igrati v resničnem življenju.”

Skupno gledano si je Šeško po mnenju razvijalcev videoigrice zaslužil oceno 75, kar ga je razočaralo. “Če sem odkrit, moram povedati, da nisem zadovoljen z oceno.”

Že v soboto bo lahko Šeško dokazal svojo kakovost, ko RB Leipzig gostuje pri Borussii iz Monchengladbacha. Prenos ob 15.25 na Šport TV 1.

 

Foto: Reinaldo Coddou H./Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Motika cilja visoko: “Pričakujem velik prestop, vidim se v eni izmed najboljših petih lig” (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Nalet, ki odmeva še v dnevih po tekmi! Branilec Olimpije tekmeca pospravil na klop...Več

3

VIDEO: Prestop, ki je zaznamoval bundesligaško poletje...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Koper v Ljudskem vrtu Mariboru zadal tretji zaporedni prvenstveni poraz (VIDEO)...Več

2

Koliko jih bo Šeško moral zabiti, če želi postati najboljši slovenski bundesligaški strelec vseh časov?...Več

3

Studio Šport TV: “Primer Rogaška? Nekdo bo moral prevzeti odgovornost!” (VIDEO)...Več