single
[3137,2]
147278

Bayern podaljšal s francoskim reprezentantom

Avtor: Urban Kolman
12. 1. 2022, 16.00

Kingsley Coman, ki je že leta 2015 prišel v Bayern kot posojeni igralec Juventusa, nato pa leta 2017 z rednim prestopom je danes podaljšal pogodbo z bavarskim velikanom. Prejšnja pogodba bi mu potekla konec sezone 2022/23. Z novo je 25-letnik zvestobo Bayernu obljubil do konca sezone 2026/27.

Športni direktor Bayerna Hasan Salihamidzic je o podaljšanju dejal: “Zelo smo veseli, da je Kingsley Coman z Bayernom podpisal dolgoročno pogodbo. Kingsley je v klub leta 2015 prišel kot eden največjih evropskih napadalnih talentov. Z nami se je v zadnjih šestih letih razvil v igralca svetovnega razreda. Naš dolgoročni cilj je, da tekmujemo za najvišja mesta, z novimi pogodbami za Kingsleyja, Joshuo Kimmicha in Leona Goretzko smo naredili prvi korak, da se to uresniči.”

“Sem zelo vesel, saj je Bayern eden največjih klubov na svetu. Tu sem že od leta 2015. Počutim se odlično, kot da sem v veliki družini. Moja najboljša nogometna leta so pred mano in preživel jih bom v Bayernu. Največja želja je ponovna osvojitev lige prvakov, tokrat z navijači”, je ob podpisu nove pogodbe dejal Coman.

Coman je pri nemškem velikanu osvojil že več kot ducat lovorik med njimi tudi šest državnih naslovov, tri nemške pokale in eno ligo prvakov. Leta 2020 je igral odločilno vlogo v finalu lige prvakov, saj je dosegel edini zadetek tekme proti PSG-ju in tako Bayernu prinesel evropski naslov.

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Zoran Dragić: Ob povratku je bilo kar malo čudno, imam pa veliko motivacijo...Več

2

Bečirović: Boljše nadgradnje kot je Dragić, si nismo mogli želeti (video)...Več

3

Gol januarja: fantastičen volej za pozno in zelo pomembno izenačenje (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Luka Modrić, ubrani mojster neskončne simfonije...Več

2

Prva violina HRC Honde začela s pripravami na novo sezono (FOTO)...Več

3

V pogodbi zahteval klavzulo in jo dobil, ni mu treba na tekmo, če je bil na koncertu...Več