single
[2]
102640

Balotelli praktično na izhodnih vratih Brescie

Avtor: Aljaz Pirnat
28. 5. 2020, 14.52

Predsednik Brescie Massimo Cellino je s težkim srcem priznal, da Mario Balotelli z mislimi ni več pri klubu in da je odločen, da odide.

Super Mario se je ponovno znašel v konfliktu z novim klubom, vse pa se je začelo, ko se v torek ni pojavil na treningu, zaradi česar je posledično tudi zamudil drugi krog testiranja na novi koronavirus.

29-letni napadalec je kot razlog za svojo odsotnost navedel “težave s črevesjem”, toda kakor so sporočili iz vodstva kluba, jih Balotelli o tem nikoli ni seznanil.

Po poročanju naj bi nekdanji italijanski reprezentant tudi že v preteklosti neupravičeno izpustil video analize, prav tako pa med karanteno naj ne bi upošteval režima osebnih treningov, kar je povzročilo, da se je vrnil z nekoliko prekomerno telesno težo.

“Razočarani smo nad njim,” je za TeleLombardio povedal Cellino in dodal, da se bodo poskušali izogniti sprožitvi pravnega postopka, vendar je napadalčev odhod praktično neizogiben.

Brescia v Serie A trenutno zaseda zadnje mesto in z 9 točkami zaostanka za “varno cono” se bodo najverjetneje morali preseliti v nižji rang tekmovanja. S tem bi se avtomatično razveljavila tudi Balotellijeva pogodba, v kateri piše, da v primeru izpada kluba v Serie B, lahko prostovoljno odide.

“Balotellija nismo pripeljali zgolj zaradi medijske prepoznavnosti. Resnično smo verjeli, da nam bo ogromno doprinesel na igrišču,” je še dodal Cellino in zaupal, da obžaluje, da se je situacija tako razpletla.

Prestop, ki naj bi oživel kariero kontroverznega Italijana, se je sprevrgel v pravo nočno moro in očitno si bo evropski podprvak poleti moral poiskati novega delodajalca.

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Krasen zadetek Omladiča! Vratarja premagal v slogu Messija (VIDEO)...Več

2

Tavares: Derbije zmagujejo ekipe z močnejšo mentaliteto (VIDEO)...Več

3

”Ronaldo, zmoreš ti to?” Edo Murić dosegel koš čez celo igrišče – in to z nogo! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Skoraj neverjetno: Luka Dončić na naslovnici igre NBA 2K22!...Več

2

VIDEO: VAR prihaja v Prvo ligo Telemach...Več

3

Pestro poletje na ŠPORT TV...Več