puščica dol ikona
Trenutno na sporedu
puščica gor ikona
12:30
Monaco - PSG, Nogomet - Ligue 1
šport TV 1 logo
14:00
Vrhunci 12. kola, Nogomet - Serie A
šport TV 2 logo
13:15
Istra - Rijeka, Nogomet - Hrvaška liga
šport TV 3 logo

Mario Balotelli v letošnjem prestopnem roku ni dobil novega delodajalca, zato se je odločil, da ostane pri Nici. Zamudil je na priprave, ko pa je prišel, so ugotovili, da njegova teža presega 100 kilogramov, zato so ga takoj dali na shujševalno kuro, za nameček pa je moral plačati še kazen.

“Balotelli je na priprave prišel s 103 kilogrami,” je razkril predsednik Nice Jean Pierre Rivere v enem zadnjih intervjujev. Kot da ni bilo dovolj, da je na priprave prišel z nekajdnevno zamudo, je torej uvod v sezono začel z bistveno previsoko telesno težo. Po približno mesecu dni je težavo opazil tudi selektor Italije Roberto Mancini, Balotelli je sicer v tem času uspel shujšati za 4 kilograme, vendar jih bo moral “pokuriti” še vsaj deset.

“Plačal je kazen, a smo mu hkrati tudi zvišali plačo. Težko je namreč dobiti tako dobrega napadalca kot je Mario. Moram pa povedati, da je pristal na pogoj, da bo imel vseeno manjšo plačo, kot jo je prejemal v prvi sezoni,” je še dodal prvi mož predstavnika z južnega dela Francije.

Balotelli je v letošnjem prvenstvu odigral skupno 76 minut, gola še ni dosegel, na petkovi tekmi proti Rennesu pa ni igral, saj je poškodovan.

 

Foto: Guliver/Getty Images

 

Foto: Guliver/Getty Images

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja